Door de recente instabiliteit in Bangladesh, hebben we besloten de lancering van onze projecten in deze bestemming voor onbepaalde tijd uit te stellen.


We hopen dat je onze lopende projecten in Sri Lanka en Nepal zou willen overwegen, of neem contact met ons op om meer te weten te komen over de projecten die we bieden in de vele andere bestemmingen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Bangladesh

UPDATE: Lancering projecten in Bangladesh voorlopig uitgesteld

Overzicht
  • Hoofdstad: Dhaka
  • Project locaties: Dhaka
  • Project duur: Vanaf 2 weken
  • Accommodatie: Gastgezinnen
  • Talen: Bengaals en Engels
  • Munteenheid: Bengalese taka (BDT)
  • Toeristische trekpleisters: Het Fort van Aurangabad (Lalbagh Fort), de Dhakeshwari Tempel

Geografische kaart van Bangladesh Uitzicht in Bangladesh

Neem deel aan een vrijwilligersproject of stage met Projects Abroad in Bangladesh en beleef een zinvolle reis waarbij je ook iets kan terug doen voor de lokale gemeenschap. Of je nu een tussenjaar neemt, een carrière break of opzoek bent naar een betekenisvolle ervaring tijdens je vakantie, dan geeft vrijwilligerswerk met Projects Abroad jou de kans om de lokale cultuur in Bangladesh te leren kennen door te werken en te leven tussen de lokale bevolking. Wil je meer informatie lezen over Bangladesh? Kijk dan op Land informatie.

Bangladesh staat bekend om zijn rijke geschiedenis en weelderige natuur, maar het is ook een van de meest overbevolkte landen ter wereld en kampt met problemen zoals extreme armoede, hongersnood, politieke kwesties en vervuiling. Als vrijwilliger kan je hier een waardevolle bijdrage leveren door je in te zetten op een van onze projecten. Je hoeft je hierbij nooit af te vragen waar jouw hulp het hardste nodig is, want zowel de lokale bevolking in Bangladesh als het team van Projects Abroad ter plaatse waarderen jouw hulp enorm!

Ben jij benieuwd of vrijwilligerswerk in Bangladesh iets voor jou is? Bekijk dan de beschikbare projecten hieronder om te achterhalen wat jou het meeste aanspreekt. 

Vrijwilligerswerk in Bangladesh

meld je aan

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲