Onze projecten in India zijn tot nader order gesloten, maar je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze projecten in Nepal of Sri Lanka.


Heb jij je zinnen toch op India gezet, neem dan contact met ons op, dan laten we het je weten zodra we weer vrijwilligers in India ontvangen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een voetbal project in India

UPDATE: Onze projecten in India zijn op dit moment niet beschikbaar.

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Jaipur
  • Type projecten: Voetbal
  • Jouw rol binnen dit project: Gedurende jouw tijd op het voetbalproject in India werk je samen met de lokale coaches. Zij staan open voor nieuwe ideeën die ze kunnen gebruiken tijdens de trainingen
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Ben je boven de 21 jaar dan moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren

Hoewel cricket één van de meest geliefde sporten is in India, begint voetbal ook steeds meer aan populariteit aan te winnen. Doordat de uitzendingen van Europese toernooien voor steeds meer Indiërs te ontvangen is via satelliet tv, willen meer mensen naast cricket ook voetbal spelen.

Het geweldige aan voetbal is dat kinderen het gemakkelijk kunnen leren door een balletje te trappen op straat of op een veldje. Zo zie je ook steeds meer lokale kinderen met een voetbal aan de voet dan met een cricketbat in hun handen.

Vrijwilligerswerk als voetbalcoach in India

Vrijwilligerswerk voetbal project in India

Er zijn niet veel voetbalcoaches in India, dus als jij een basiskennis hebt van voetbal of een gekwalificeerd coach bent, dan kan je echt een enorm verschil maken. De lokale coaches zijn daarom ook ontzettend blij als vrijwilligers zich hiervoor willen inzetten.

Je kan als vrijwilligers in de ochtend en ’s avond na schooltijd training geven in een sportacademie. Er zijn ook mogelijkheden om voetbaltraining te geven in lokale schooltjes, maar hier wordt ook aandacht besteed aan andere sporten.

De jongens die je coacht zijn tussen de 11 en 17 jaar oud. De sportacademie is geopend van 6u tot 8u30 en van 16u tot 18u30. De scholen zijn geopend van 9u tot 15u. Je kan er voor kiezen om je uren te combineren door bijvoorbeeld gedurende de middag een paar uur Engelse les of een ander vak te geven in een school en in de avond bij de sportacademie aan de slag te gaan.

Tijdens het voetbal project in India werk je nauw samen met lokale coaches. Zij kunnen je handige tips geven voor tijdens de trainingen, maar staan ook open voor nieuwe ideeën en andere training routines die jij wilt introduceren. De faciliteiten zijn zeer beperkt en eenvoudig, maar dit wordt gelukkig gecompenseerd door het enthousiasme van de kinderen.

Jouw verblijf in India

Tijdens je vrijwilligerswerk verblijf je bij een lokaal gastgezin of in een gedeelde accommodatie met andere vrijwilligers.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Dit project is vanaf 2 weken beschikbaar, mocht je geen tijd hebben om een maand of langer deel te nemen. Dit project is geselecteerd door onze lokale collega’s en ook voor korte deelname als waardevol beschouwd, voor zowel de vrijwilliger als de lokale gemeenschap. Je zal op dit project veel over de cultuur leren en nauw samenwerken met de lokale gemeenschap, maar wees je ervan bewust dat je wellicht een minder groot verschil kan maken dan vrijwilligers die voor een langere periode gaan. Wanneer je slechts 2 weken deelneemt kan het zijn dat je wordt gekoppeld aan vrijwilligers die langer blijven.

Stage
Gezondheidszorg vrijwilligerswerk in het buitenland

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲