Onze projecten in India zijn tot nader order gesloten, maar je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze projecten in Nepal of Sri Lanka.


Heb jij je zinnen toch op India gezet, neem dan contact met ons op, dan laten we het je weten zodra we weer vrijwilligers in India ontvangen.

You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Hindi in India

UPDATE: Onze projecten in India zijn op dit moment niet beschikbaar.

Overzicht

In het kleurrijke India wordt Hindi gesproken door ongeveer 258 miljoen mensen. In India is Hindi de meest gesproken officiële taal en daarnaast kent India nog 21 andere officiële talen. Neem de kans om je onder te dompelen in de prachtige Indische cultuur door deel te nemen aan een Hindi taalcursus van Projects Abroad.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Hindi leren in India. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Hindi te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in India. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in India bij een lokaal gastgezin verblijft, zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲