You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Groepsreizen Natuurbehoud & Milieu

Overzicht

Vrijwilligers tijdens Natuurbehoud & Milieu project

Er zijn verschillende keuzes voor het Natuurbehoud & Milieu project. Jullie kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een duikcursus in Cambodja, Fiji of Thailand voordat jullie beginnen aan het onderzoek of in Kenia mee helpen met het onderzoek naar de Rothschild’s giraffe. Bereid jullie voor op het wonen in een land waar jullie de cultuur niet van gewend zijn en de meest geweldige bezienswaardigheden en uitzichten zullen zien. Jullie kunnen olifanten zien lopen naast jullie slaapkamer in Zuid-Afrika of wakker gemaakt worden door de papegaaien in Costa Rica!

Wat zijn jullie werkzaamheden?

Jullie zullen samenwerken met lokale experts op het gebied van natuurbehoud & milieu. Zij zullen jullie gedurende jullie project begeleiden bij alle werkzaamheden. Jullie werkzaamheden kunnen bestaat uit het volgen van olifanten, helpen bij een zeepaardonderzoek tot het terugplaatsen van dieren in het wild! Jullie kunnen veel afwisseling en vele vroege ochtenden verwachten. Jullie zullen werkzaam zijn in een bijzondere omgeving, of jullie nou koraalriffen schoonmaken of helpen bij het behouden van paden die door het regenwoud lopen. De experts met wie jullie zullen samenwerken zullen jullie de positieve invloed van jullie werk op het ecosysteem laten zien.

Projecten combineren

In sommige gevallen kan het Natuurbehoud & Milieu project gecombineerd worden met een ander vrijwilligersproject. Zo kan het Natuurbehoud & Milieu project in Costa Rica gecombineerd worden met een sociaal project. Wel moeten jullie dan tussendoor verplaatsen, want de Natuurbehoud & Milieu projecten liggen vaak wat verder afgelegen. Er zijn verschillende mogelijkheden om projecten te combineren. Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

Bestemmingen

Jullie kunnen deelnemen aan een natuurbehoud project in Cambodja, Costa Rica, Ecuador (Galapagos eilanden), Fiji, Kenia, Mexico, Nepal, Peru, Thailand & Zuid-Afrika.

Hieronder staan een aantal bestemmingen verder uitgewerkt. Neem contact met ons op als er geen verdere informatie over jullie bestemming hieronder staat weergegeven.

Natuurbehoud & Milieu projecten voor groepen in het buitenland:

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲