You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Argentinië

Overzicht

Spaans is de officiële taal in Argentinië, wat dit de ideale bestemming maakt om deze taal te leren.

Taalcursus Spaans in Argentinië

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad taalcursus Spaans leren in Argentinië. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Argentinië. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Kies je voor een taalcursus Spaans in Argentinië, dan zal je deze volgen in de prachtige stad Cordoba. Vanuit Cordoba kan je makkelijk de nabijgelegen bezienswaardigheden bezoeken zoals het huis van Che Guevara, de Pan de Azucar Berg en vele nationale parken.

Doordat je in Argentinië bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Vrijwilligerservaring De ervaring van Julie-Anne Prick tijdens de taalcursus in Argentinië
Julie-Anne Prick
Tijdens de lessen leer je luisteren, schrijven en praten. Mijn gastmoeder vertelde dat ze er telkens weer versteld van staat hoe snel de vrijwilligers haar taal leren! Lees meer...
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲