You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Bolivia

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

In Bolivia wordt voor het grootste deel Spaans en andere inheemse talen gesproken, maar sommige Bolivianen bezitten ook wat kennis over de Engelse taal. Vooral in grotere steden kom je met Engels een heel eind, waaronder Cochabamba waar jouw taalcursus plaats zal vinden.

Taalcursus Engels in Bolivia

Engels is een belangrijke internationale taal. Goede Engelse vaardigheden zullen je verder helpen waar je ook naartoe reist en kunnen ook in je latere leven goed van pas komen.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in Bolivia. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Bolivia. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Bolivia bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲