You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Bolivia

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Bolivia kent veel lokale talen, maar de meeste gesproken taal is toch wel het Spaans. Zo’n 40% van de bevolking spreekt het!

Taalcursus Spaans in Bolivia

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Spaans leren in Bolivia. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Bolivia. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Kies je voor een taalcursus in Bolivia dan verblijf je in de stad Cochabamba, gelegen in het Andes gebergte. Cochabamba heeft het hele jaar door een aangenaam lente klimaat en je kunt er veel lokale winkeltjes en marktjes bezoeken waaronder La Cancha, de grootste openluchtmarkt van Zuid-Amerika.

Doordat je in Bolivia bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲