You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Sociaal & Samenlevingsproject in Cambodja

Overzicht

2
weken
  • zondag 21 juli 2019 t/m zaterdag 3 augustus 2019
  • zondag 28 juli 2019 t/m zaterdag 10 augustus 2019
  • zondag 11 augustus 2019 t/m zaterdag 24 augustus 2019
  • zondag 8 december 2019 t/m zaterdag 21 december 2019

  • Waar: Phnom Penh
  • Type projecten: Sociale zorg
  • Jouw rol: Binnen dit project ga je de lokale medewerkers assisteren, eenvoudige educatieve activiteiten organiseren en meewerken aan verf- en opknapwerkzaamheden.
  • Accommodatie: Guesthouse / hotel
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 15-18 jaar oud

Vrijwilligerswerk binnen de Sociale Zorg van Cambodja

Deze jongerenreis naar Cambodja vindt plaats in Phnom Penh. Tijdens deze 2, 3 of 4 weken combineer je opknapwerkzaamheden in de lokale gemeenschap met lesgeven en activiteiten organiseren voor kinderen op scholen of in zorgcentra.

De meeste tijd ben je bezig met leuke en educatieve activiteiten met de kinderen. Eigen initiatief en ideeën voor spelletjes, liedjes, kunst en handwerk zijn meer dan welkom! Daarnaast werk je mee aan verschillende verf- en decoratieve projecten om zo de projecten te verbeteren. Zo kunnen educatieve muurschilderingen een bijdrage leveren aan de verbetering van de leeromgeving van de kinderen. 

Internationale groep vrijwilligers

Vrijwilligers van de jongerenreis Sociaal & samenleving naar Cambodja.

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreizen is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2, 3 of 4 weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een sociaal project in Cambodja als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf in Cambodja

Op beide locaties zal je in verblijven in een guesthouse of een hotel. Hier kun je relaxen na een werkdag, samen met andere vrijwilligers.

Weekendactiviteiten in Cambodja

Een reis naar Cambodja is niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende tempels van Angkor Wat. De tripjes die in het weekend georganiseerd worden zullen je dan ook zeker de kans geven om andere tempels te bezichtigen en meer van Cambodja te zien.

Natuurlijk zullen we doordeweeks in de avonduren ook leuke activiteiten organiseren zodat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Voor de vrijwilligers die deelnemen aan de 4 weekse-jongerenreis worden er extra activiteiten en uitstapjes georganiseerd tijdens de overige weekenden en doordeweekse avonden.

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de maand bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 18 of liever geen jongerenreis?

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 18 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 18? Dan spreekt deze twintigersreis je vast aan. Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor onze reguliere projecten naar: sociale projecten op Cambodja.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Maar je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Veel reisplezier!

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲