You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in de Pacific

Hoewel de Pacific voor velen een tropische droombestemming is, leven veel mensen nog in slechte omstandigheden. Projects Abroad verwelkomt daarom graag vrijwilligers om zich in te zetten bij een van de vrijwilligersprojecten in de Pacific. Je komt dan letterlijk aan de andere kant van de wereld terecht in Fiji of Samoa, waar je ongetwijfeld een grensverleggende ervaring opdoet.

Zoals in elk van onze bestemming zijn er ook in Fiji en Samoa sociale projecten waar je kunt helpen in bijvoorbeeld kleuterscholen of centra voor kinderen met beperkingen. Er zijn ook andere soorten projecten in de Pacific op het gebied van onder andere natuurbehoud en milieu, lesgeven, sport en voeding. Projects Abroad geeft je graag informatie en advies over de landen en projecten die goed bij jou passen. Neem dus gerust contact op over jouw vragen en twijfels zodat we jou verder kunnen helpen.

Bestemmingen van Projects Abroad voor vrijwilligerswerk in de Pacific
Projects Abroad vrijwilligers helpen stranden in Fiji schoon te maken Projects Abroad vrijwilligers meten een haai bij het natuurbehoud en milieu project gericht op haaienbescherming in Fiji Projects Abroad vrijwilliger staat voor de klas en helpt met lesgeven op een lokale school in Fiji : Projects Abroad vrijwilligers op avontuur door regenwoud in Samoa Projects Abroad vrijwilligers ontdekken traditionele cultuur in Samoa
« »

Bestemmingen en vrijwilligersprojecten in de Pacific

In de Pacific is Projects Abroad in Samoa op het eiland Opulu en in Fiji op het eiland Viti Levu. Je kunt lesgeven op een lokale school in Fiji of bijdragen aan de volksgezondheid bij het voeding project in Samoa. Wat dacht je van leren duiken en helpen bij het haaienbescherming project in Fiji of de speciale 50+ groepsreis? Andere opties zijn het cultuur en samenlevingsproject in Samoa waar je traditionele cultuur leert kunnen of het project voor ervaren fysiotherapeuten in Samoa.

Vrije tijd en reizen in de Pacific

In de Pacific kun je uiteraard heel veel mooie activiteiten in en op het water ondernemen. Ga bijvoorbeeld duiken, snorkelen, surfen, kajakken of varen. Aan land kun je ook genoeg ontdekken op de vele eilanden van Fiji en Samoa. Bezoek de mooie stranden, beklim een vulkaan of ga de jungle in. Veel vrijwilligers zoeken elkaar in de weekenden op voor leuke uitstapjes, maar ook na je project vind je makkelijk een reispartner.

Ook op cultureel en culinair gebied gaat er een wereld voor je open in de Pacific. Hoewel je invloeden uit Azië zeker tegenkomt, zal je vooral veel lokale specialiteiten proeven. Veel lokale tradities bestaan al eeuwen waardoor je de authentieke cultuur zelf kunt ervaren. Je gastgezin en de lokale Projects Abroad medewerkers vertellen je er graag meer over.

Ga dus zeker nog meer eilanden ontdekken wanneer je vrijwilligerswerk in de Pacific doet. Benieuwd naar meer? Lees de ervaringsverhalen van vrijwilligers die jou voorgingen.

Bestemmingen voor vrijwilligerswerk in de Pacific

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲