You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Amhaars in Ethiopië

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Ethiopië is een prachtig land met een grote diversiteit aan landschappen en spectaculaire natuur. Het grootste deel van Ethiopië lijkt totaal niet op het uitgedroogde en dorre land dat je te zien krijgt op het nieuws.

Taalcursus Amhaars in Ethiopië

In totaal worden er in Ethiopië ongeveer 90 verschillende talen gesproken. De officiële taal in Ethiopië is het Amhaars, een Semitische taal die wordt gesproken door bijna 30% van de bevolking, dat komt neer op ruim 20 miljoen mensen!

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Amhaars leren in Ethiopië. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Amhaars te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Ethiopië. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Ethiopië bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲