You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Natuurbehoud project Fiji - Extra Divemaster duikcursus

Overzicht

Een vrijwilliger volgt de Divemaster cursus

Word een ervaren duiker door je duikbrevet te behalen met Projects Abroad!

Als je minimaal 18 jaar oud bent, dan kun je tijdens je vrijwilligerswerk op het Natuurbehoud project je PADI Divemaster certificaat behalen. Deze kwalificatie heb je nodig als je jouw passie voor duiken wilt omzetten in een carrière.

Tijdens het project werk je nauw samen met onze gekwalificeerde PADI instructeurs en medewerkers van Projects Abroad. Je zal een persoonlijke mentor toegewezen krijgen. Je leert hoe je groepen begeleidt tijdens het duiken, hoe je duik briefings uitvoert, hoe je duik locaties in kaart brengt en hoe je het kwetsbare zeemilieu beschermt. Daarnaast zal je zowel les krijgen in het water als op het droge, waarin je alles leert over de techniek en de wetenschap achter het duiken, hoe je zelf je eigen dive master programma uit kunt voeren, ook leer je de vaardigheden voor het besturen van een professionele boot speciaal voor het duiken en krijg je coaching omtrent je carrière binnen de duikindustrie.

Na afronding van je Dive Master ben je klaar voor een baan in de duikindustrie of kun je je aanmelden voor de Instructor Development Course om je carière binnen scuba duiken verder te ontwikkelen.

Wat zijn de kosten om een Divemaster te worden?

Vrijwilligers tijdens een Divemaster duik

De kosten van de Divemaster cursus hangen af van je ervaring en je huidige duikbrevet. Hoe meer ervaring en vaardigheden je hebt, hoe groter de korting zal zijn. Er zijn drie prijsopties die je kan terugvinden op onze prijzenpagina:

  • EFR en Rescue Divers met meer dan 40 duiken krijgen korting
  • Duikers met een Advanced Open Water certificaat (of hoger) met meer dan 30 duiken krijgen een kleine korting
  • Alle anderen betalen de standaard prijs

PADI Logo

Daarnaast moet iedereen die de Divemaster cursus wilt volgen ook deelnemen aan het Haaienbescherming project en hiervoor ook de nodige projectkosten betalen. Het is niet mogelijk om enkel de Divemaster cursus te volgen.

In deze prijs zit de Divemaster “Crew Pack” en de nodige PADI cursussen inbegrepen. Gelieve je eigen specifieke Divemaster uitrusting mee te nemen, of deze ter plaatse te kopen. De kosten hiervoor zullen ongeveer €140 zijn. Je zal ook je eigen PADI Divemaster lidmaatschap moeten betalen, wat ongeveer €140 zal bedragen.

Hoe lang duurt het om een Divemaster te worden?

Project AWARE logo

Afhankelijk van jouw ervaring kan je jouw Divemaster cursus afronden in 8 weken tijd:

  • EFR en Rescue Duikers met meer dan 40 duiken: 8 weken
  • Duikers met een Advanced Open Water certificaat (of hoger) met meer dan 30 duiken: 12 weken
  • Alle anderen: 16 weken
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲