You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een gymles project in de Filippijnen

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Bogo City & San Remigio
  • Type projecten: Gymles
  • Jouw rol binnen dit project: Vrijwilligers helpen mee in lokale scholen bij het geven van gymles en sporten zoals voetbal, basketbal, baseball, atletiek en tennis
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 1 week
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder

Het gymles project in de Filippijnen is ideaal voor vrijwilligers die een passie hebben voor sport en geïnteresseerd zijn om anderen te helpen bij het ontwikkelen van hun sportvaardigheden. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 16 jaar. Zo kan je deelnemen aan dit project tijdens je tussenjaar, een carrière break of tijdens de zomervakantie.

Vrijwilligerswerk op een gymles project in de Filippijnen

Vrijwilligerswerk gymles school sport Filippijnen

Het doel van dit project is om de conditie van de kinderen op basisscholen en middelbare scholen te verbeteren en hen de kans te geven om hun favoriete sport te beoefenen terwijl ze plezier hebben. Zo worden ze aangemoedigd om van sporten een gewoonte te maken en actief te blijven.

Als vrijwilliger op het gymles project werk je in lokale scholen in Bogo City en San Remigio, waar de kinderen voetbal, basketbal, baseball, tennis en atletiek krijgen. Lichamelijke opvoeding is toegevoegd aan het lessenrooster van de scholen en daarvoor is de nood aan vrijwilligers groot. Als je ervaring hebt in het organiseren van trainingssessies of een achtergrond hebt in de algemene gezondheid en sport, dan ben je een echte aanwinst voor dit project.

Vrijwilligers assisteren de trainer gedurende de sportlessen, maar je kunt ook gevraagd worden om individueel of samen met een andere vrijwilliger aan kleine groepjes les te geven. Het gymles project in Bogo City en San Remigio heeft niet de middelen om een permanente sportleraar in dienst te nemen, dus jouw hulp is echt nodig.

Vrijwilligers nemen kleine groepjes uit de klas mee om sportactiviteiten te doen en spelletjes mee te spelen. Dit doen ze zelfstandig of samen met een andere vrijwilliger. Vrijwilligers zullen minimaal 5 uur per dag moeten werken. Er is ook de mogelijkheid om het gymles project te combineren met een Sociale zorg of Lesgeef project.

Dit project is niet beschikbaar tijdens de schoolvakanties, van april tot en met mei.

Jouw verblijf in de Filippijnen

Vrijwilligers verblijven bij een lokaal gastgezin waar je de echt Filippijnse keuken en gastvrijheid kunt ervaren. In je vrije tijd is er ook genoeg te zien en doen in en rond Bogo City en Cebu. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Je kunt vanaf 1 week deelnemen aan dit gymles project in de Filippijnen. Het project is door onze lokale collega’s geselecteerd als geschikt voor korte periodes van vrijwilligerswerk voor zowel de lokale gemeenschappen als de vrijwilliger. Hoewel je waardevolle culturele inzichten zult verwerven en intensief kunt samenwerken met de lokale gemeenschap, zal je waarschijnlijk niet dezelfde impact kunnen maken als vrijwilligers die voor een langere periode blijven.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲