You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in de Filippijnen

Overzicht

Op de Filippijnen wordt er naast de lokale talen ook veel Engels gesproken. Engels is namelijk samen met het Filipijns de officiële taal van de Filippijnen en dit maakt het land zeer geschikt om een Engelse taalcursus te volgen.

Engelse taalcursus in de Filippijnen

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in de Filippijnen. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in de Filippijnen. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Jouw taalcursus zal plaatsvinden op het eiland Cebu. Naast de witte stranden en de vriendelijke bevolking biedt het eiland ook prachtige culturele attracties zoals de Taoïstische tempel van Cebu.

Doordat je in de Filippijnen bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲