You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Twintigersreis Public Health in de Filippijnen

Overzicht
Beschikbare
data
 • Zondag 8 december 2019 t/m zaterdag 21 december 2019
 • Zondag 5 januari 2020 t/m zaterdag 18 januari 2020
 • Zondag 14 juni 2020 t/m zaterdag 27 juni 2020
 • Zondag 9 augustus 2020 t/m zaterdag 22 augustus 2020
 • Zondag 6 december 2020 t/m zaterdag 19 december 2020

 • Waar: San Remigio
 • Type project: Public Health
 • Jouw rol: Je werkt samen met lokale dokters en verpleegkundigen bij het afnemen van gezondheidscontroles en het creëren van campagnes om een gezonde levensstijl te stimuleren.
 • Accommodatie: Gastgezin
 • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
 • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 18-25 jaar

Vrijwilligerswerk binnen de gezondheidzorg van de Filippijnen

Leer meer over de gezondheidszorg op de Filippijnen tijdens de Public Health twintigersreis.

Het Public Health project in de Filippijnen is een bijzondere manier om hands-on ervaring op te doen op het gebied van geneeskunde en gezondheidszorg terwijl je kennis maakt met de unieke cultuur en levensstijl van het land. Het Public Health project is gevestigd in San Remigio, waar je zult samenwerken met lokale dokters, verpleegkundigen en gezondheidswerkers bij het aanbieden van gezondheidscontroles en het creëren van strategieën om een gezonde levensstijl te promoten.

De Filippijnen hebben moeite om betaalbare gezondheidszorg aan te bieden aan alle inwoners, waardoor gemakkelijk behandelbare, niet-overdraagbare ziektes nu één van de belangrijkste doodsoorzaken in het land zijn. Er zijn vrijwilligers nodig om de gemeenschappen in nood te bereiken en te helpen om hen te voorzien van primair gezondheidsadvies en behandelingen. Als vrijwilliger assisteer je bij gezondheidsscreenings. Je neemt de bloeddruk op en je meet het bloedsuiker en de taille van de lokale inwoners. Deze data worden gebruikt voor het creëren van strategieën om de gezondheid van de mensen in verschillende gemeenschappen te verbeteren.

Je krijgt ook de kans om tandartsen te assisteren en apothekers te helpen bij het uitdelen van medicijnen. Ook maken bezoeken aan lokale ziekenhuizen, plattelandsdorpen en bijeenkomsten deel uit van de tweeweekse planning.

Werk samen met een internationale groep vrijwilligers

Een verschil maken doe je tijdens deze reis niet alleen. Eén van de leukste aspecten van deze reis is dat je gedurende twee weken samenwerkt en samenwoont met andere internationale twintigers. Zij zijn net zo enthousiast om vrijwilligerswerk te doen op het Public Health project in de Filippijnen als jij. Het is dan ook onvermijdelijk dat je samen bijzondere ervaringen opdoet, herinneringen creëert en vriendschappen sluit die je niet snel zult vergeten.

Accommodatie & weekendactiviteiten

Tijdens de twintigersreis naar de Filippijnen geef je bijvoorbeeld voorlichting over gezonde voeding.

Tijdens het project verblijf je bij een Filippijns gastgezin. Dit is een uitgelezen kans om de lokale gastvrijheid te ervaren en meer te leren over de cultuur. Ook maak je zo kennis met de lokale keuken.

Tijdens de reis heeft elke dag een duidelijk tijdsschema en in de avonden en het weekend zijn extra activiteiten gepland door onze lokale medewerkers, zodat je alles uit je reis kunt halen. Een uitstapje naar Bogo City en een bezoek aan het bijzondere koraaleiland Capitancillo Island maken deel uit van de planning.

Begeleiding

Al onze twintigersreizen worden begeleid door onze lokale collega’s, die het land en het project goed kennen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen ze je op van het vliegveld en ze zijn er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Jonger dan 18 jaar of liever geen twintigersreis?

Deze reis wordt speciaal georganiseerd voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je jonger dan 18 jaar? Ontdek dan onze jongerenreizen: groepsreizen met vrijwilligerswerk voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. Wil je liever niet in een groep reizen of komen de data je niet goed uit? Lees dan meer over het reguliere public health project in de Filippijnen.

Enthousiast? Meld je aan!

Wil je graag deelnemen aan deze twintigersreis? Schrijf je in via het online inschrijfformulier. Na je aanmelding nemen we contact met je op en zorgen we dat jouw aanmelding naar de bestemming wordt doorgestuurd. Onze lokale collega’s nemen dan contact met je op, waarna de voorpret kan starten!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲