You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Sport project in Jamaica

Overzicht

2
weken
  • zondag 15 juli 2018 t/m zaterdag 28 juli 2018
  • zondag 5 augustus 2018 t/m zaterdag 18 augustus 2018

  • Waar: Mandeville
  • Type projecten: Sport
  • Jouw rol: Binnen dit project ga je helpen met het coördineren en organiseren van sport activiteiten en wedstrijdjes. Je zult betrokken worden in een aantal verschillende sporten zoals voetbal, cricket en atletiek
  • Accommodatie: Gastgezin
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16-19 jaar oud

Vrijwilligerswerk op een Sport project in Jamaica

Als je deze zomer deelneemt aan de jongerenreis naar Jamaica voor 2 weken, dan staat je een hele bijzondere, sportieve reis te wachten. Samen met andere internationale jongeren ga je deze zomer op reis naar Mandeville. Samen ga je meewerken aan een sport project en daarnaast zullen jullie meer van dit prachtige land gaan bekijken.

Jongerenreis sport project in Jamaica

Jamaicanen zijn bijzonder serieus over sport en heel trots op hun atletische prestaties. Als je zelf sportief bent, dan zijn deze 2 weken perfect voor jou!

Je kan helpen bij het coördineren en opzetten van sport activiteiten voor kansarme kinderen van 6 tot 18 jaar oud op een lokaal sport kamp. Je zult betrokken worden in een aantal verschillende sporten zoals voetbal, cricket en atletiek. Aan het einde van de 2 weken zal er een traditionele sportdag worden gehouden waar typische Jamaicaanse races zullen worden gecombineerd met jouw ideeën voor een aantal wedstrijden. Jouw steun wordt erg gewaardeerd of je nu veel kennis hebt in een specifieke sport of dat je enthousiast bent over sport in het algemeen.

Internationale groep vrijwilligers

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreizen is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2 weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een sport project in Jamaica als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf bij een gastgezin

Je komt te wonen in een lokaal gastgezin, dit geeft jou de kans om meer dan ooit de lokale cultuur en tradities van dichtbij te zien. En aangezien je ook maaltijden nuttigt bij je gastgezin, kun je ook genieten van alle lokale delicatessen die Jamaica te bieden heeft.

Weekendactiviteiten in Jamaica

In de weekenden ga je samen met de andere vrijwilligers een boottocht maken naar een van de meest beroemde stranden en grotten van het eiland. Dit zal samen gaan met een uitgebreide onderdompeling in de muziek, dans, eten en andere culturele aspecten waar Jamaica bekend om is. En al zijn de sportieve activiteiten op je project een beetje vermoeiend, ’s avonds zijn er nog genoeg sociale activiteiten zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles soepel verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 19 of liever geen jongerenreis?

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 16 t/m 19 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 19? Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor onze reguliere projecten naar: sport projecten in Jamaica.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Maar je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (078-6131356).

Veel reisplezier!

Bestemmingen Voor Vrijwilligerswerk

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲