You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een mensenrechten project in Jamaica

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Mandeville
  • Type Project: Mensenrechten
  • Jouw rol binnen dit project: Werk samen met de Human Rights Programme Officer bij het verdedigen en aankaarten van kinderrechten en mensenrechten.
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: Vanaf 4 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 18 jaar of ouder
  • Specifieke Eisen: Vrijwilligers moeten een achtergrond hebben in sociaal werk, psychologie of rechten

Als vrijwilliger op het mensenrechten project in Jamaica, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met de Human Rights Programme Officer bij het plannen, coördineren en uitvoeren van activiteiten om kinderrechten en mensenrechten te promoten. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de bewustwording van de lokale bevolking over hun rechten.

Vrijwilligerswerk op het mensenrechten project in Jamaica

Vrijwilligerswerk mensenrechten project in Jamaica

Als vrijwilliger heb je de kans om samen te werken met de Human Rights Programme Officer. Samen richten jullie je op het plannen, coördineren en uitvoeren van workshops en informatiebijeenkomsten over kinderrechten en mensenrechten. Je werkzaamheden richten zich op onderzoek voor en het voorbereiden van deze presentaties. Ook houd je je bezig met het rondbellen van belangrijke mensenrechten organisaties om meer informatie te verkrijgen over hun mandaat en hun werkzaamheden. Dankzij jouw werk lever je een belangrijke bijdrage aan de bewustwording van de lokale bevolking over hun rechten.

Ook heb je de kans om een bezoek te brengen aan de lokale rechtbank. Zo kun je een goed inzicht krijgen in het juridische stelsel van Jamaica. 


Het project is gesloten gedurende de maand december.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲