You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Patois in Jamaica

Overzicht

De officiële taal van Jamaica is Engels. De meerderheid van de bevolking spreekt echter het Jamaicaanse Patois, een Creoolse taal. Het Patois is ontstaan in de tijd van de slavernij, toen mensen vanuit verschillende delen van de wereld met uiteenlopende moedertalen met elkaar moesten kunnen communiceren. Een gesimplificeerd Engels vormt de basis, met veel Afrikaanse invloeden. Het is voornamelijk een gesproken taal die leuk is om te leren als je dicht bij de Jamaicaanse cultuur wilt komen.

Taalcursus Patois in Jamaica

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Patois leren in Jamaica. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Patois te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Jamaica. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Jamaica bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲