You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een tandheelkunde project in Kenia

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Nanyuki
  • Type projecten: Tandheelkunde
  • Jouw rol binnen dit project: De verantwoordelijkheden die je krijgt, hangen af van jouw medische kennis en ervaring, enthousiasme en inspanning die je toont aan het lokale personeel. Je observeert en assisteert het lokale personeel en je krijgt zo de gelegenheid om vragen te stellen en mee te kijken bij de verschillende behandelingen. Als je al tandheelkundige ervaring hebt en je enthousiast en gemotiveerd bent, krijg je mogelijk de kans om meer te doen dan alleen het observeren
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Het is in Kenia verplicht lokaal een vrijwilligersvergunning aan te vragen

Als je overweegt om vrijwilligerswerk in het buitenland te gaan doen op het gebied van tandheelkunde, dan is Kenia een goede optie voor jou. Vrijwilligers van Projects Abroad werken in Kenia op een tandheelkundige afdeling in een lokaal ziekenhuis in Nanyuki. Tijdens je project zal je veel leren over het beroep van tandarts en hoe dit in zijn werk gaat in een ontwikkelingsland.

Werkzaamheden op het tandheelkunde project in Kenia

Vrijwilligerswerk tandheelkunde in Kenia

Vrijwilligers op het tandheelkunde project in Kenia, zullen een uniek inzicht krijgen in verschillende tandheelkundige procedures, zoals het trekken van tanden en een wortelkanaalbehandeling. Jouw rol zal bestaan uit het observeren van de tandartsen en hun personeel gedurende de dag. Door mee te lopen met het personeel, krijgt je de gelegenheid om vragen te stellen en mee te kijken bij de verschillende behandelingen. Als je al tandheelkundige ervaring hebt en je enthousiast en gemotiveerd bent, krijg je mogelijk de kans om meer te doen dan alleen het observeren. Je kunt dan bijvoorbeeld helpen bij het klaarleggen van de instrumenten voor de tandarts en assisteren tijdens de behandeling van patiënten.

Als je proactief bent en graag dingen organiseert dan kan je helpen bij het opzetten van een outreach programma. Dit kan inhouden dat je scholen en weeshuizen gaat bezoeken om het belang van mondhygiëne over te brengen op de kinderen. Natuurlijk kan Projects Abroad je helpen dit op te zetten.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Kenya Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Kenia

Terwijl je vrijwilligerswerk doet in Kenia verblijf je bij een lokaal gastgezin in Nanyuki waardoor je de Keniaanse cultuur op een unieke manier kan ervaren. Je zal ook onderdeel uitmaken van de bruisende Projects Abroad vrijwilligersgemeenschap. Zo maak je snel vrienden waarmee je je tijd kan doorbrengen wanneer je niet aan het werk bent. Nanyuki is een kleine maar levendige stad waar veel te zien en te doen is in de omgeving. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲