You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Engels in Kenia

Overzicht

Engels is samen met Swahili de officiële taal van Kenia en wordt vrijwel overal gesproken. Kenia is dus een geschikt land om jouw kennis van de Engels taal bij te spijkeren.

Taalcursus Engels in Kenia

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Engels leren in Kenia. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Engels te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Kenia. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Tijdens jouw taalcursus verblijf je in Nanyuki, levendige plaats in het hart van de Lakipia provincie, zo'n 200 km ten Noord-Oosten van Nairobi. Nanyuki ligt op de evenaar en aan de voet van Mount Kenya.Je zult de taal extra snel oppikken wanneer je gesprekjes aangaat met de lokale bevolking.

In je vrije tijd zijn er ook genoeg dingen te doen! Zo kun je bijvoorbeeld op safari gaan of typisch Keniaanse gerechten proberen in één van de vele restaurantjes of cafés.

Doordat je in Kenia bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲