You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Business stages en werkervaring opdoen in Mongolië

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Ulaanbaatar
  • Type projecten: Bedrijfskunde, management, boekhouding, finance, marketing en bedrijfsadvies (consultancy)
  • Jouw rol binnen dit project: Het onderhouden van contact met klanten, onderzoek naar nieuwe kansen en het bijwonen van allerlei bijeenkomsten
  • Accommodatie: Bij een gast gezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 4 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder

Projects Abroad biedt in de hoofdstad Ulaanbaatar business projecten voor studenten vanaf 16 jaar aan die willen werken binnen de werkvelden bedrijfskunde, accountancy, finance, marketing en bedrijfsadvies (consultancy). Onze projecten zijn geschikt voor vrijwilligers die tijdens een tussenjaar ervaring op willen doen in het bedrijfsleven voor ze een vervolgstudie starten. Ook kun je deze projecten gebruiken als je tijdens je studie voor een stage in het buitenland mag kiezen. Daarnaast zijn de projecten ook mogelijk voor studenten die na hun studie in hun eigen werkveld in het buitenland willen werken. Ben jij al werkzaam binnen het bedrijfsleven? Kies dan voor vrijwilligerswerk voor professionals en deel jouw kennis met de lokale bevolking. Mongolië biedt jou een uitgelezen kans hoe het is om te werken in een sterk concurrerende arbeidsmarkt.

Werkervaring opdoen met Projects Abroad in Mongolië

Vrijwilligerswerk business project in Mongolië

Projects Abroad biedt je interessante business stages aan op het gebied van bedrijfskunde, management, boekhouding, finance, marketing en bedrijfsadvies (consultancy). We bieden business stages aan bij een breed scala aan productiebedrijven. 90% van het besteedbaar inkomen in Mongolië gaat naar de import, waardoor handelsbedrijven de economie overheersen.

Ook kun je werken voor bedrijven die gespecialiseerd zijn financiele dienstverlening voor de agrarische sector, marktonderzoek, de bouwsector en IT. Veel bedrijven hebben internationale klanten, waardoor je ook te maken krijgt met internationale economische kwesties en ontdek je hoe belangrijk Engels is binnen het bedrijfsleven.

Als je interesse hebt om in een andere sector van het bedrijfsleven stage te doen, dan kun je ons dit altijd laten weten en kunnen wij bekijken of we ook een bedrijf kunnen vinden die aan jouw wensen voldoet.

Maak kennis met de buitenlandse zakenwereld

Business project in Mongolië

Als vrijwilliger op het business project is de kans groot dat je zal samenwerken met en leren van een directeur of manager van een klein tot middel groot bedrijf en dat je te maken krijgt met Russische en Chinese klanten.

Op je eerste werkdag maak je kennis met jouw supervisor die je zal begeleiden en advies zal geven. Ook onze collega’s van het lokale Projects Abroad kantoor staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Bereid je ieder geval voor op een grote uitdaging en verwacht veel onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen. Je wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden zoals het onderhouden van contacten met klanten, onderzoek doen naar nieuwe kansen in de markt en het bijwonen van allerlei bijeenkomsten.

Vrijwilligerservaring De ervaring van Valerie van den Brule op het Business project in Mongolië
Valerie van den Brule
Tijdens mijn stage heb ik enorm veel geleerd op het gebied van business in het algemeen, maar vooral heb ik extra veel geleerd, omdat Mongolië in nog zo een enorme groei fase zit waardoor je pas echt realiseert waar de belangrijke aspecten liggen. Niet alleen heb ik heel veel van mijn collega’s geleerd, maar ook heb ik hun heel veel kunnen leren en dat geeft een enorm prettig en voldaan gevoel.Lees meer...

Business project voor vrijwilligers in Mongolië

Ervaring opdoen in Mongolië

Geef jezelf ieder geval de tijd om te wennen aan een nieuw land, nieuwe cultuur en een nieuwe manier van werken. Dompel jezelf onder en ervaar hoe het is om te werken in Mongolië. Jij zult niet alleen veel leren van je nieuwe collega’s; zij willen natuurlijk ook weten waar jij vandaan komt en wat jouw ideeën zijn!

In de avonden en weekenden ben je meestal vrij en kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Het is voor dit project geen vereiste om Mongools te spreken, maar als je een basiskennis van de taal hebt kun je wel gemakkelijker met de lokale bevolking communiceren. Het is dan ook mogelijk om een taalcursus Mongools te volgen tijdens je project. 

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲