You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Sociaal & Samenlevingsproject in Mongolië

Overzicht

Binnenkort nieuwe data verwacht!sss

  • Waar: Ulaanbaatar
  • Type projecten: Sociale zorg
  • Jouw rol: Binnen dit project organiseer je verschillende activiteiten en je leer je de kinderen Engels. Ook ga je met hen sporten en spelletjes doen
  • Accommodatie: Hostel/hotel
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 15-18 jaar oud

Vrijwilligerswerk binnen de Sociale Zorg in Mongolië

Gedurende twee weken kan je als vrijwilliger op het Sociaal & Samenlevingsproject bijdragen aan de verbetering van de omstandigheden van kinderen in Ulaanbaatar.

Jongerenreizen sociaal en samenlevingsproject Mongolië

Als vrijwilliger ga je aan het werk in één van de plaatselijke kinderdagopvangcentra waar je verschillende leuke activiteiten organiseert voor kinderen van 2 t/m 15 jaar. Je leert de kinderen ook Engels en speelt educatieve spelletjes met hen. Ook help je mee met de verzorging van de jongste kinderen.

Als vrijwilliger bied je een waardevolle bijdrage aan dit project en wordt je door de lokale medewerkers en de kinderen warm ontvangen. Je kunt de kinderen namelijk helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en ze kennis laten maken met nieuwe culturen en ideeën.

Internationale groep vrijwilligers

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreis is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je 2 weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een sociaal project in Mongolië als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Weekendactiviteiten in Mongolië

Van maandag tot en met vrijdag werk je op het project en in het weekend ga samen met de andere vrijwilligers meer van Mongolië verkennen. Zo ga je naar het Terelj National Park waar je de mogelijkheid hebt om wilde paarden te zien en op een kameel kan rijden. De bezienswaardigheden zijn uniek! Ook kan je aanschuiven bij een traditionele Mongoolse barbecue wat meteen een mooie gelegenheid is om contact te leggen met andere vrijwilligers en het plaatselijke team.

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles vlot verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 18 of liever geen jongerenreis?

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 18 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 18? Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor ons regulier project naar: Sociale zorg project in Mongolië.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Veel reisplezier!

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲