You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een gymles project in Mongolië

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Ulaanbaatar
  • Type projecten: Gymles
  • Jouw rol binnen dit project: Als vrijwilliger ga je aan de slag om gymles te verzorgen binnen scholen. Mocht je passie hebben voor een sport kun je dit aangeven, anders kun je ook lesgeven in verschillende sporten als basketbal, volleybal of atletiek
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Ben je boven de 21 jaar dan moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren

Projects Abroad verwelkomt in Mongolië vrijwilligers vanaf 16 jaar bij diverse sport projecten in Mongolië. Als sporten een van jouw passies is en je graag jouw sportieve capaciteiten wilt overdragen, dan kun je hier een helpende hand bieden. Je bent overigens ook welkom als je een startende sporter bent, of “slechts” een liefhebber. Je krijgt namelijk de taak om kinderen te trainen tijdens gymlessen op scholen in Ulaanbaatar. Iedereen is dus meer dan welkom!

Sportles geven op scholen in Mongolië

Vrijwilligerswerk sport project in Mongolië

Gedurende het schooljaar werk je op lokale scholen om gymlessen te verzorgen. Verzorg conditietraining, sport en spel en wedstrijdjes in verschillende sporten, zoals basketbal, volleybal, atletiek en voetbal. Wanneer je op een school werkzaam bent, kan het voorkomen dat ze je vragen om naast de sportieve activiteiten ook Engelse les te geven. 

Voor zowel het sporten als het onderwijs in de Engelse taal is ervaring niet nodig. Jouw wilskracht, motivatie en enthousiasme zijn belangrijk! Uiteraard ben je met ervaring en/of diploma’s ook van harte welkom om vrijwilligerswerk voor professionals te doen.

Ontdek en coach sportieve talenten

Sport project in Mongolië

In Mongolië werk je samen met een lokale leraar/coach met wie je samen trainingen bedenkt. Ga de uitdaging aan en bedenk telkens weer leuke oefeningen zodat iedereen enthousiast blijft en zich goed kan ontwikkelen. Wie weet ontdek jij ook nieuwe sportieve talenten!

In de avonden en weekenden ben je meestal vrij en kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Het is voor dit project geen vereiste om Mongools te spreken, maar als je een basiskennis van de taal hebt kun je wel gemakkelijker met de lokale bevolking communiceren. Het is dan ook mogelijk om een taalcursus Mongools te volgen tijdens je project. 

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲