You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Mongools in Mongolië

Overzicht

Mongolië is een groot land dat ongeveer even groot is als een derde deel van Europa en tussen Rusland en China op de Aziatische steppe ligt. Het grootste deel van het land is uitgestrekt, onontwikkelde wildernis met weinig wegen en communicatieverbindingen. De hoofdstad Ulaanbaatar is de enige grote stad in Mongolië. Meer dan een derde van alle mensen in het land leven daar! De officiële taal is het Mongools.

Leer Mongools in Mongolië

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Mongools leren in Mongolië. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Mongools te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Mongolië. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Mongolië bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Vrijwilligerservaring De ervaring van Anton van der Kerken tijdens de taalcursus Mongools in Mongolië
Anton van der Kerken
Ik wist meteen dat de taalcursus de beste optie voor mij zou zijn. Het kan vele deuren openen als je de taal spreekt, al is het alleen de kleine dingen. Lees meer...
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲