You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk in Mozambique

Overzicht
  • Hoofdstad: Maputo
  • Project locaties: Beira
  • Project duur: Vanaf 1 week
  • Taal: Portugees
  • Munteenheid: Mozambikaanse Metical

Projects Abroad vrijwilligers poseren voor een groepsfoto tijdens hun wederopbouw project in Mozambique Een lokale inwoner vaart door het water na de overstroming van de cycloon Idai in Mozambique, afgelopen maart

Doe vrijwilligerswerk in Mozambique, Afrika, met Projects Abroad en geef noodhulp aan lokale gemeenschappen.

Op het vrijwilligersproject in Mozambique helpen we met het heropbouwen van de lokale omgeving na de verwoestende cycloon Idai. We werken in verschillende buurten vlakbij de Buzi rivier en langs de kust. Je gaat helpen met noodhulp en directe aandacht geven aan de heropbouw van scholen en andere educatieve faciliteiten.

Ondanks de recente natuurramp is Mozambique nog steeds een prachtig land met een prachtige cultuur en diversiteit. Haal je handen uit de mouwen en help met de noodhulp terwijl je het land leert kennen. Wil je een actieve bijdrage brengen dan is Mozambique geschikt voor jou!

Waar in Mozambique zijn we gebaseerd?

Als vrijwilliger in Mozambique ga je werken in verschillende gemeenschappen vlakbij de Buzi rivier. Waar je gaat werken hangt af van de periode dat je deelneemt en de periode die nodig is om het project binnen de gemeenschap af te werken. Elk vrijwilligersproject in Mozambique is opgezet om noodhulp te bieden na de verwoesting van de cycloon Idai, door enerzijds overstromingen of orkanen.

Vele gemeenschappen leven in afgelegen gebieden en leven van de landbouw en de visserij. Na de verwoesting van hun huizen en havens, hebben ze nood aan een heropbouw.

Vrijwilligerswerk in Mozambique

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲