You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Quechua in Peru

Overzicht

Peru, dat even groot is als twee derde van Mexico, werd gevormd door de Inca’s en de Spanjaarden. De oorspronkelijke taal Quechua en het Spaans worden beide gesproken in de Sacred Valley en andere delen van Peru.

Taalcursus Quechua in Peru

Dompel jezelf onder in de fascinerende Peruaanse cultuur door de taal van de Inca’s te leren. Je kunt door middel van een taalcursus Projects Abroad Quechua leren in Peru. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Quechua te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Peru. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Kies je voor een taalcursus in Peru dan zal je verblijven in Urubamba, een stad in het hart van de Sacred Valley, dichtbij het erfgoed van de Inca’s. In je vrije tijd kun je bijvoorbeeld het oude Machu Picchu bezoeken, maar je kunt ook het avontuur opzoeken en gaan raften op de Urubamba rivier.

Doordat je in Peru bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲