You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Spaans in Peru

Overzicht

Het Spaans is de officiële taal in heel Peru en wordt, naast twee belangrijke lokale talen in het Andes gebergte, het meest gesproken.

Taalcursus Spaans in Peru

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Spaans leren in Peru. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Spaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Peru. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Volg je een taalcursus Spaans dan verblijf je in de Sacred Valley van de Inca’s. Hier zal je meer van de typische Peruaanse cultuur beleven. Je verblijft in één van de vele dorpjes in de Sacred Valley of in de stad Cusco.

Doordat je in Peru bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving. In deze omgeving komt het Inca erfgoed overal naar voren en zijn er veel mogelijkheden om deze bijzondere cultuur te verkennen en te ontdekken. In je vrije tijd kun je bijvoorbeeld het oude Machu Picchu bezoeken, maar je kunt ook het avontuur opzoeken en gaan raften op de Urubamba rivier.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲