You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een gymles project in Samoa

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Apia
  • Type projecten: Gymles
  • Jouw rol binnen dit project: Je gaat werken binnen één van de scholen in Samoa. De leerlingen zijn van alle leeftijden en meerdere sporten zijn populair zoals voetbal, rugby en volleybal
  • Accommodatie: Bij een gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Ben je boven de 21 jaar dan moet je een Verklaring omtrent Gedrag aanleveren

Een sport project op Samoa is ideaal voor vrijwilligers met een passie voor sport en die graag anderen helpt hun sport vaardigheden te verbeteren. Of je nou in je tussenjaar, tijdens je vakantie of tijdens je sabbatical wilt deelnemen, alle vrijwilligers zijn welkom.

Jouw werkzaamheden als vrijwilliger op het gymles project in Samoa

Vrijwilligerswerk gymles project in Samoa

Als vrijwilliger bij dit project, werk je op een lokale school in Samoa waar gymles wordt gegeven. Hierbij komen verschillende sporten aan bod zoals rugby, voetbal en volleybal. Ook leer je ze verschillende sportieve spelletjes. Gezondheid en lichamelijke opvoeding zijn onderdeel van het onderwijsprogramma binnen de scholen op Samoa, maar dit is zeker nog een onderdeel wat veel aandacht nodig heeft. Heb je ervaring in het organiseren van sportprogramma’s en/of ervaring binnen gezondheid en beweging, dan zou je een goede aanwinst kunnen zijn voor dit project.

Wanneer je als vrijwilligers gymles gaat geven op scholen in Samoa zal je minimaal 6 uur per dag werken en werk je met veschillende leeftijdsgroepen zoals aangegeven wordt op het rooster. Het is eventueel ook mogelijk om dit sport project te combineren met een lesgeef project waarbij je ook enkele uren per dag voor de klas staat. Dit is ook mogelijk tijdens de schoolvakanties wanneer het zomerschool programma van kracht is.

Jouw verblijf in Samoa

Als vrijwilliger in Samoa verblijf je bij een lokaal gastgezin in de buurt van je project. Het gastgezin heet je welkom in hun huis en laat je kennis maken met de lokale cultuur op het eiland.

In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲