You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een Rugby project in Samoa

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Apia
  • Type projecten: Rugby project
  • Jouw rol binnen dit project: Je werkt samen met een rugby vereniging en helpt daar bij het coachen van de spelers
  • Accommodatie: Gastgezin
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 18 jaar of ouder

Vrijwilligerswerk op een rugby project in Samoa is een ideale gelegenheid voor iedereen die zijn coaching vaardigheden wil verbeteren. Rugby is de meest populaire sport in Samoa en hun nationale team is erg succesvol. Zij spelen wereldwijd mee in de grootste wedstrijden.

Vrijwilligerswerk rugby project Samoa

Als vrijwilliger op dit rugby project zal je samenwerken met de Samoa Rugby Union. Deze vereniging werd in 1924 opgestart en werd lid van de International Rugby Board in 1988. Het is daarnaast ook lid van de Federation of Oceania Rugby Union (FORU). De rugby vereniging focust zich op maatschappelijke initiatieven voor de gemeenschap, zoals het ontwikkelen van talent in de High Performance Unit; een speciaal programma in een unieke omgeving voor spelers, coaches en scheidrechters om zich volledig te kunnen ontwikkelen.

Vrijwilligerswerk op een rugby project in Samoa met Projects Abroad

Vrijwilligers werken samen met de medewerkers van de rugby vereniging op een outreach project in de gemeenschap, Pacific in Union (PIU). De PIU bezoekt scholen in de omgeving om kinderen trainingen te geven in rugby en lichamelijke opvoeding en leren ze over een gezonde levensstijl. Vrijwilligers met meer ervaring krijgen de mogelijkheid om te werken met de spelers van de High Performance Unit.

Je zou ook gevraagd kunnen worden om de spelers te helpen hun Engelse taalvaardigheden te verbeteren door les te geven. Dit is belangrijk, want vele van hen spreken niet voldoende Engels en zullen hun Engels moeten verbeteren als ze hopen op een professionele carrière als rugby speler.

Of je nu kinderen nieuwe vaardigheden aanleert en aanmoedigt om hun talenten te ontwikkelen of dat je spelers van de High Performance Unit helpt bij het verbeteren van hun technieken, je zal hoe dan ook een waardevolle ervaring opdoen terwijl je een positieve impact achterlaat.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲