You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Samoaans in Samoa

Overzicht

Samoa is een prachtige tropische bestemming die veel te bieden heeft. Hoewel Engels de officiële taal van Samoa is, wordt de lokale Samoaanse taal het meest gesproken onder de lokale bevolking.

Taalcursus Samoaans in Samoa

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Samoaans leren in Samoa. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Samoaans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Samoa. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Projects Abroad is gevestigd in de hoofdstad Apia, wat ligt aan de centrale noordkust van Samoa, het tweede grootste eiland van Samoa.

Doordat je in Samoa bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲