You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Wolof in Senegal

Overzicht

Senegal is een divers land dat veel te bieden heeft. Van de dorre woestijn in het noorden tot de tropische jungle in het verre zuiden. Projects Abroad is in Senegal gevestigd in St. Louis, een stad aan de kunst die ongeveer 4 uur ten noorden van de drukke hoofdstad Dakar ligt.

Taalcursus Wolof in Senegal

Hoewel Frans de officiële taal van Senegal is, hoor je vaak dat er Wolof gesproken wordt. Meer dan een derde deel van de Senegalese bevolking is Wolof en ongeveer 80% van de Senegalese mensen spreekt het. Ook kunnen de meeste jonge kinderen veel beter Wolof dan Frans spreken.

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad, Wolof leren in Senegal. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Wolof te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Senegal. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je in Senegal bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲