You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Business stages en werkervaring opdoen in Sri Lanka

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Colombo
  • Type projecten: Marketing, Public Relations, Human Resources, boekhouding en financiën
  • Jouw rol binnen dit project: Vrijwilligers doen waardevolle werkervaring op terwijl ze werken in een snel groeiende business sector
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 12 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten beschikken over een gemiddeld niveau Engels

Projects Abroad biedt vrijwilligers in Sri Lanka de kans om te werken in een van de meest levendige economieën ter wereld. Dit business project is ideaal voor studenten tijdens een tussenjaar als voorbereiding op een business opleiding of voor career breakers die graag business ervaring willen opdoen. Er zijn verschillende business projecten beschikbaar, dus afhankelijk van jouw vaardigheden en wensen, kunnen we het project vinden dat het beste bij jou past. Om aan dit project te kunnen deelnemen, dien je te beschikken over een goede kennis Engels.

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger op een business stage in Sri Lanka

Vrijwilligerswerk business project Sri Lanka

Al onze business projecten bevinden zich in Sri Lanka’s levendige hoofdstad Colombo. Colombo is Sri Lanka’s commerciële hoofdstad en is een van de snelst groeiende steden in Azië waar er momenteel veel opkomende business mogelijkheden zijn.

De business projecten zijn vooral gericht op marketing, public relations, human resources, boekhouding en financiën. Ben je eerder geïnteresseerd in een ander business aspect, contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.

Vrijwilligerswerk op een business project in Sri Lanka

Als vrijwilliger op het business project kan je een waardevolle bijdrage leveren terwijl je werkt aan verschillende opdrachten. Tijdens het project wordt er van je verwacht dat je stipt bent, professioneel, hard werkend en bereidt om je aan te passen aan de lokale werkomgeving. Je zal ongeveer 25 tot 40 uur per week werken, voornamelijk van maandag tot vrijdag. De voertaal die wordt gesproken in de werkomgeving in Sri Lanka is Engels.

Bij aankomst op je eerste werkdag krijg je een supervisor toegewezen die jou zal ondersteunen en adviseren tijdens het project en jou zal introduceren tot het bedrijfsleven. Er zijn natuurlijk ook medewerkers van Projects Abroad waarbij je altijd terecht kan voor ondersteuning en die je zullen begeleiden tijdens je project.

Jouw werkzaamheden hangen af van je project, maar zullen zeker een uitdaging zijn. Je wordt gezien als een lokale werknemer en wordt betrokken bij de dagelijkse activiteiten op kantoor zoals het contacteren van verschillende klanten, werken met business ondersteuningsteams, bijwonen van vergaderingen, onderzoek doen voor lopende of nieuwe projecten en samenstellen van portfolio’s.

Op welk project je ook terecht komt, jouw input is belangrijk en zal erg worden gewaardeerd. Neem daarom ook de gelegenheid om eigen voorstellen te doen, jouw ervaring van thuis te delen en ondertussen misschien wat van de lokale taal te leren! Jouw aanpassingsvermogen en jouw leergierigheid zullen erg op prijs gesteld worden.

Vrijwilligers worden afgeraden om op een donderdag, vrijdag of zaterdag aan te komen. Vrijwilligers die op deze dagen aankomen, zullen hun introductiedag pas maandag krijgen. Onze lokale medewerkers zullen je wel zoveel mogelijk proberen te betrekken tijdens de weekendactiviteiten. Voor vrijwilligers die op een vrijdag aankomen kan jouw introductiemoment ook op vrijdag namiddag plaatsvinden.

Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲