You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Jongerenreis Tandheelkunde project in Sri Lanka

Overzicht

2
weken
 • zondag 5 juli 2020 t/m zaterdag 18 juli 2020
 • zondag 19 juli 2020 t/m zaterdag 1 augustus 2020
 • zondag 2 augustus 2020 t/m zaterdag 15 augustus 2020
3
weken
 • zondag 5 juli 2020 t/m zaterdag 25 juli 2020
 • zondag 26 juli 2020 t/m zaterdag 15 augustus 2020

 • Waar: Colombo
 • Type projecten: Tandheelkunde project
 • Jouw rol: Vrijwilligers helpen mee op het de tandheelkundige afdeling in een lokaal ziekenhuis in Colombo, dit is een unieke kans om medische ervaring op te doen
 • Accommodatie: Gastgezin
 • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrijetijdsactiviteiten
 • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 15 -18 jaar oud

Vrijwilligerswerk binnen de gezondheidszorg in Sri Lanka

Projects Abroad vrijwilligers op de Jongerenreis tandheelkunde project in Sri Lanka

Het Tandheelkunde project in Sri Lanka bied je een geweldige kans om als vrijwilliger ervaring op te doen in de medische wereld en meer te leren over de gezondheidszorg in een ontwikkelingsland.

Vrijwilligers staan onder toezicht van een Projects Abroad Coördinator die je meeneemt naar de verschillende afdelingen van een ziekenhuis. Je krijgt daarnaast ook de kans om een ziekenhuis te bezoeken dat gespecialiseerd is in Ayurvedische geneeskunde.

Tijdens deze twee of drie weken zal je ook kunnen deelnemen aan interessante workshops waar je leert over tandheelkundige ingrepen in Sri Lanka.

Internationale groep vrijwilligers

Een van de leukste dingen aan onze jongerenreis is dat je met andere internationale jongeren zal gaan samenwerken en samenwonen. Zo heb je twee of drie weken lang leeftijdsgenoten om je heen, die net zo enthousiast en gedreven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen binnen een gezondheidsproject in Sri Lanka als jij! Wij weten daarom zeker dat het een hele gezellige tijd gaat worden.

Verblijf tijdens de jongerenreis in Sri Lanka

Tijdens je verblijf in Sri Lanka zal je bij een lokaal gastgezin verblijven in Colombo, de grootste stad van Sri Lanka. Het leven bij een gastgezin bied je de mogelijkheid om je totaal onder te laten dompelen in de lokale cultuur en inzicht te krijgen in een totaal andere manier van leven. Je zult op deze unieke manier ook kunnen proeven van de lokale keuken en misschien ook nieuwe gerechten ontdekken!

Weekendactiviteiten in Sri Lanka

Van maandag tot en met vrijdag werk je op het project en in het weekend ga samen met de andere vrijwilligers meer van Sri Lanka verkennen. Zo regelt Projects Abroad een weekend trip naar Kandy, Sri Lanka’s culturele hoofdstad en ook Unesco werelderfgoed!

Begeleiding

Al onze jongerenreizen zijn onder begeleiding van onze lokale collega’s. Zij zorgen er niet alleen voor dat alles vlot verloopt, maar zij kennen het land ook goed en zullen het beste uit de reis halen. Je leert ze kennen zodra je bent ingeschreven, via de telefoon en e-mail zullen ze je helpen om je reis voor te bereiden. Bij aankomst halen zij jou op van het vliegveld en zijn ze er voor de rest van de reis bij om te zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Ouder dan 18 of liever geen jongerenreis

Let op: deze jongerenreis wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 18 jaar oud op een vaste datum in de zomervakantie. Ben je ouder dan 18? Wil je liever niet in een groep reizen? Of komt de datum niet uit? Surf dan voor ons regulier project naar: Tandheelkunde project in Sri Lanka.

Enthousiast? Wat moet je nu doen?

Ben je helemaal zeker van je deelname en wil je het liefst morgen al vertrekken? Dan is het tijd om je in te schrijven voor dit project via het online inschrijfformulier. Maar misschien moet je eerst nog je ouders overtuigen dat je dit wilt gaan doen. Je kunt hen de bovenstaande informatie laten lezen over het project. Je kunt ze daarnaast ook doorverwijzen naar een algemene informatiepagina over de jongerenreizen waarop we meer vertellen over de opzet van de reis, begeleiding en het totaalpakket. Zo weten ze dat je in goede handen bent bij ons. Dit is uiteraard ook nuttige informatie voor jou om door te lezen voordat je vertrekt.

Jij kunt verder alvast wat ervaringsverhalen lezen van oud-vrijwilligers die deze (of een andere) jongerenreis al hebben meegemaakt en je zo een goed beeld kunnen geven wat jij kunt verwachten.

Neem ook vooral contact met ons op als je vragen hebt over het project en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Dat kan via onderstaand contactformulier of via de telefoon (049-7799909).

Veel reisplezier!

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲