You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Taalcursus Frans in Togo

Overzicht

Dit project is niet meer beschikbaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou bij het vinden van een alternatief.

Togo werd onafhankelijk van Frankrijk in 1960 maar Frans is nog steeds de officiële taal van dit West-Afrikaanse land. Frans zal dan ook de voertaal zijn wanneer je met Togoleese mensen praat. Ook worden er door heel het land verschillende tribale talen gesproken met Ewe als meest gesproken taal die naast Frans ook in Lomé gebruikt wordt.

Taalcursus Frans in Togo

Je kunt door middel van een taalcursus van Projects Abroad Frans leren in Togo. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve taalcursus van 1 week of langer om de taal echt onder de knie te krijgen.

Je kunt er ook voor kiezen om jouw taalcursus Frans te combineren met een vrijwilligersproject van Projects Abroad in Togo. De kosten voor een taalcursus staan los van de projectprijs.

Doordat je Togo bij een lokaal gastgezin verblijft zal je de taal snel leren en hetgeen je hebt geleerd meteen in de praktijk met je gastgezin kunnen oefenen. Naast je taallessen heb je uiteraard nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken en samen met andere vrijwilligers meer te zien van de omgeving. Lomé is het thuis van een levendig Franstalig cultureel centrum, die regelmatig live muziek evenementen organiseert en waar je Franstalige films kunt zien.

Ga naar de algemene pagina over taalcursussen in het buitenland om meer te lezen over de twee type taalcursussen waar je uit kan kiezen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲