You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk op een fysiotherapie project in Vietnam

Overzicht
Project overzicht
  • Waar: Hanoi en rurale gebieden net buiten Hanoi
  • Type projecten: Fysiotherapie
  • Jouw rol binnen dit project: Je observeert en assisteert het lokale personeel. Zij zullen jouw kennis testen en hun ervaring met je delen. De verantwoordelijkheden die je krijgt, zullen afhangen van jouw kennis en ervaring. Als je veel ervaring hebt is het mogelijk dat je zelfstandig patiënten mag behandelen
  • Accommodatie: Bij een gastgezin, accommodatie op het project zelf, in een guesthouse/hostel of in een vrijwilligersappartement
  • Wat zit er bij inbegrepen: 24/7 support ter plaatse, verzekering, accommodatie, maaltijden, introductie en oriëntatie, luchthaven transfer, vervoer van en naar je project, voorbereidingstraining voor vertrek en een persoonlijke website
  • Waar helpt Projects Abroad bij: Vliegticket, visum, voorbereidingen, fondsenwerving, donaties, contact met andere vrijwilligers, vrije tijd en reizen
  • Mogelijk vanaf: 2 weken
  • Startdata: Flexibel, gehele jaar door mogelijk
  • Hoe oud moet je zijn om deel te nemen: 16 jaar of ouder
  • Specifieke eisen: Vrijwilligers moeten minimaal 1 jaar een relevante studie in de gekozen richting hebben afgerond

In Vietnam is er een tekort aan goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten. Ook heeft de lokale bevolking slechts beperkte toegang tot behandelingen. Jouw hulp is hier dan ook meer dan welkom! Als jij een enthousiaste student bent, die al minimaal één jaar fysiotherapie studeert, kun je een waardevolle hulp zijn voor het lokale personeel in revalidatiecentra.

Werkzaamheden als vrijwilliger op het fysiotherapie project in Vietnam

Vrijwilligerswerk fysiotherapie project in Vietnam

Je zal samenwerken met een lokale fysiotherapeut en taken en verantwoordelijkheden krijgen die samenhangen met jouw kennis en ervaring. Het kan zijn dat je zelfstandig met een groepje kinderen of volwassenen aan de slag kunt. Je kan zelfs gevraagd worden om één-op-één met patiënten te werken of wat tijd te besteden aan het overbrengen van jouw kennis en ervaring aan het lokale personeel.

Fysiotherapie vrijwilligers gaan aan de slag bij revalidatiecentra waar gezorgd wordt voor gehandicapte kinderen en volwassenen die lijden aan de gevolgen van de Vietnam oorlog of andere oorzaken. Daar krijgen de kinderen met verstandelijke en fysieke beperkingen therapeutische en praktische begeleiding en wordt er ook in onderwijs en medische zorg voorzien. Volwassenen die kampen met klachten als gevolg van de oorlog krijgen hier ook verschillende soorten hulp.

Op dit project zul je een bijzondere en waardevolle bijdrage kunnen leveren en een mooie ervaring opdoen. Je krijgt de kans om je CV aan te vullen en praktische ervaring op te doen die je in het westen vaak moeilijk krijgt.

Lees meer gedetailleerde informatie over de doelstellingen van onze projecten in het Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan.

Jouw verblijf in Vietnam

Jouw accommodatie zal afhangen van de locatie van jouw project. In de avonden en weekenden kun je genieten van jouw vrije tijd. Je kunt dan (samen met andere vrijwilligers) ervoor kiezen om het land te ontdekken. Lees meer informatie over vrije tijd en reizen door te klikken op Land informatie.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan Stage
Jongerenreizen Campaign 2018

Klimaat

Source: Wikipedia

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲