You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Iris en Laura Klinker – Drieweekse jongerenreis, Sociaal project en Taalcursus Engels, Fiji

Bula!
Afgelopen zomervakantie zijn wij samen drie weken naar Fiji geweest voor het Sociaal project & Taalcursus Engels. We wilden graag in de vakantie vrijwilligerswerk doen en daarnaast ook nog ons Engels verbeteren. Omdat we het erg leuk vinden om met kinderen te werken, was de keuze voor dit project al snel gemaakt. Daarnaast leek Fiji ons een prachtig land om naar toe te gaan.

In Fiji werkten we elke ochtend in een kinderopvang met negen andere vrijwilligers, die onder andere uit China, Nieuw-Zeeland en Zwitserland kwamen. Soms was het een beetje lastig te communiceren met de kinderen. Ze konden namelijk nog niet zo goed Engels spreken. Maar ze waren wel heel schattig en lief. ’s Middags hadden we 2 uur Engelse les met z’n tweetjes. De andere vrijwilligers deden op dat moment het community project.

We verbleven met twee andere vrijwilligers van hetzelfde project in een gastgezin. De familie was erg gastvrij en op deze manier leerden we ook veel over de Fijiaanse cultuur. Elke dag kregen we heerlijk, maar ook vooral héél veel, te eten.

In ons eerste weekend hebben we een tripje gemaakt naar het Robinson Crusoe eiland. Dit was écht een paradijs: witte stranden, blauwe zee en heel veel palmbomen. Dit was een goede gelegenheid om wat meer van Fiji te kunnen zien.

Onze reis naar Fiji was een geweldige ervaring die we nooit zullen vergeten!

Mode!

Iris en Laura Klinker

Dit ervaringsverhaal kan verwijzingen bevatten naar het werken in of samenwerken met weeshuizen. Lees hier meer over het huidige beleid van Projects Abroad ten aanzien van vrijwilligerswerk in weeshuizen en de overgang naar gemeenschapsgerichte opvang voor kinderen.

Dit verhaal is een persoonlijke ervaring van een vrijwilliger op dit project en dus een momentopname. Houd er rekening mee dat jouw ervaring hiervan af kan wijken. Onze projecten veranderen constant, omdat we inspelen op de lokale behoefte en we voortborduren op de behaalde resultaten. Ook verschillende weersomstandigheden kunnen de ervaring beïnvloeden. Lees meer over wat je kunt verwachten van dit project of neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar de ervaringsverhalen

Jongerenreizen Campaign 2018

Volg de RSS feed

Volunteer Stories Feed

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲