You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Tobias van der Sar - Gezondheidszorg, Fysiotherapie project, Samoa

Emotioneel afscheid voor Tobias van der Sar, fysiotherapie vrijwilliger in Samoa

Fysiotherapie vrijwilliger Tobias tijdens zijn laatste dag in Samoa

Tobias beleefde een heel bijzonder en emotioneel afscheid op de Fiamalamalama School voor kinderen met een verstandelijke handicap in Samoa. Hier werkte hij gedurende 12 weken als fysiotherapie vrijwilliger met Projects Abroad.

De school wijdde een hele dag aan het afscheid van Tobias om hem te bedanken voor alle tijd en moeite die hij gestoken heeft in de bijzondere groep medewerkers en leerlingen. Er werd een speciale bijeenkomst gehouden waar Tobias in de bloemetjes werd gezet en waarbij ze hem enkele geschenken overhandigden.

Tobias kwam helemaal uit Nederland om zijn fysiotherapie vaardigheden te delen in Samoa. Daar heeft hij gedurende vijf maanden geholpen in een school en zijn tijd, inspanning en expertise ingezet om de leerlingen te helpen. Hij werkte individueel met de kinderen om ze te voorzien van persoonlijke therapiesessies. Als resultaat heeft hij geweldige vorderingen kunnen zien in het leven van deze kinderen. Er is een grote vraag naar fysiotherapie en zonder Tobias, zouden deze kinderen nooit de kans hebben gekregen tot de juiste zorg die ze nodig hebben om hun leven en hun welzijn te kunnen verbeteren.

 Leerlingen op het fysiotherapie project in Samoa

Tobias keert dan wel terug naar huis, maar hij laat de school achter met talrijke nieuwe ideeën, technieken en vaardigheden die ze kunnen gebruiken om het leven van de leerlingen te verbeteren. Zelf keert hij terug met prachtige herinneringen en een hele hoop nieuwe vrienden.

Met dank aan Sharon, de school directrice, werd deze dag een groot succes en was het voor iedereen een geweldig en onvergetelijk moment. “We’ll miss you Tobias!!!!”

Tobias van der Sar

Terug naar de ervaringsverhalen

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲