You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Moeder van Dianne – Argentinië – Paardentherapie project

Vrijwilligerswerk in Fiji

Vrijwilligerswerk in het buitenland is een hele ervaring, niet alleen voor degene die op reis gaat maar ook voor de achterblijvers.

Onze dochter had tijdens haar studie Spaans een vak niet gehaald, waardoor ze onverwacht een periode geen colleges kon volgen. In eerste instantie was dit een tegenvaller, maar daar kwam snel verandering in!

We gingen op zoek naar een nuttige invulling voor deze periode en kwamen terecht bij Projects Abroad. Voor we er erg in hadden waren er concrete plannen voor een reis van 3 maanden naar Argentinië op het Equine Therapy project in Cordoba. Zo veranderde wat in eerste instantie een tegenvaller leek in een mooie kans!

Vrijwilligerswerk in Fiji

Een kans om iets voor een ander te betekenen, heel veel nieuwe mensen te leren kennen, te werken met paarden en kinderen, vloeiend Spaans te leren spreken, te reizen. Kortom, om je als persoon op allerlei gebied te ontwikkelen.

Natuurlijk was het voor ons als ouders best spannend als je dochter van 19 voor 3 maanden vertrekt naar de andere kant van de wereld, maar het was een veilig gevoel dat hier een professionele organisatie als Project Abroad achter stond.

Via Facebook, Whatsapp en Skype hebben we intens mee genoten van deze mooie ervaring.

In navolging van zijn zus vertrekt onze zoon binnenkort voor 3 maanden naar Cambodja.

Wij verheugen ons er alweer op!

Vrijwilligerswerk in Fiji

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲