You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Deelnamekosten voor vrijwilligerswerk

Wanneer je kiest om vrijwilligerswerk in het buitenland te doen met Projects Abroad, betaal je deelnamekosten. Hoe hoog deze kosten zijn, hangt af van het land, het project en de verblijfsduur. Misschien vraag je je af waarom je moet betalen om vrijwilligerswerk te doen. Je betaalt niet omdat je vrijwilligerswerk doet, maar omdat Projects Abroad zorgt voor o.a. accommodatie, project, verzekering, voorbereiding en 24/7 lokale begeleiding. Daarnaast zorgen we ervoor dat je vrijwilligerswerk op een verantwoorde manier kunt doen en dat dit voor zowel de korte als lange termijn positieve impact heeft. We leggen je graag meer uit over de kosten en beantwoorden graag je vragen als er iets niet duidelijk is.

Kosten voor deelname

Wat de kosten voor jou precies zijn, hangt af van de bestemming en het project dat je kiest en het aantal weken dat je deelneemt. Op de pagina met kosten kun je per land of project in de tabel zien wat het precies kost. Bovenaan de pagina staat een opsomming van wat er precies is inbegrepen en wat niet.

Wat er bij de kosten is inbegrepen

Bij de kosten voor deelname zijn o.a. project, accommodatie, maaltijden, begeleiding en verzekering inbegrepen. Op de pagina met kosten staat een opsomming van wat er bij de kosten is inbegrepen. Een meer uitgebreide uitleg vind je op de pagina met informatie wat er bij de kosten is inbegrepen.

Waarom betalen voor vrijwilligerswerk

Projects Abroad is een onafhankelijke organisatie zonder inkomsten van subsidies of fondsen. Door de deelnamekosten van vrijwilligers kunnen wij als organisatie alles goed verzorgen: jouw project, accommodatie, maaltijden en verzekering. Maar ook lokale medewerkers die 24/7 in elke bestemming klaar staan, zij zijn in dienst bij Projects Abroad en ontvangen daarvoor een salaris. Lees meer over waarom je betaalt en waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Betalingen

Als je gaat deelnemen, betaal je bij inschrijving eerst een aanbetaling van €295 (deze is inbegrepen in de deelnamekosten, het komt er dus niet apart bij). De rest van het bedrag kun je in termijnen betalen en eventueel door fondsenwerving bij elkaar sparen. Lees hier meer over op de pagina over betalingen.

Geld inzamelen voor vrijwilligerswerk

Wanneer je niet zelf alle deelnamekosten kunt betalen of je wilt extra geld voor je project meenemen, dan kun je geld inzamelen. Bekijk de pagina over fondsenwerving en download daar de fondsenwervingsgids met veel tips en informatie. Nadat je als vrijwilliger officieel bent ingeschreven, kun je ook een persoonlijke fondsenwervingspagina creëren inclusief betalingsmodule. Zo kan iedereen makkelijk en snel een bedrag overmaken voor jouw deelnamekosten.

Vrijwilligerswerk met een beperkt budget

Vrijwilligers zien soms op tegen de kosten en dat begrijpen we zeker. We geven je graag meer tips over hoe je omgaat met een beperkt budget en welke projecten minder duur zijn. De informatie over fondsenwerving kan je ook goed op weg helpen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲