You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Voorlichting stage buitenland

Projects Abroad Nederland bestaat uit een enthousiast team van medewerkers die geïnteresseerden graag persoonlijk voorlichting geven over de aard van onze organisatie en het bijbehorende aanbod aan landen en projecten. Naast al onze informatie over stages in het buitenland op o.a. onze website en in de gratis aan te vragen brochure zien wij het belang in van het persoonlijke contact.

Voorlichting over vrijwilligerswerk & stages in het buitenland

Beurzen en Informatie Dagen over stage in het buitenland

Het team van Projects Abroad vertegenwoordigt onze organisatie met regelmaat op diverse beurzen en informatie dagen ergens in Nederland of België. Wij horen het graag wanneer u als stagebegeleider zelf ook beurzen of informatie dagen organiseert of als u hier op de hoogte van bent. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Presentaties

Projects Abroad verzorgt kosteloos presentaties met een duur van ongeveer 20 minuten tot 1 uur. In deze presentatie lichten wij uw studenten in over de manier waarop wij een stage in het buitenland mogelijk maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Breng zelf een bezoek aan onze Open Avonden- en Informatie Dagen

Oud-vrijwilligers delen hun reiservaringen

U kunt Projects Abroad uitnodigen voor één van de bovengenoemde opties of u kunt zelf een bezoek brengen aan één van onze informatie dagen. U vindt onze actuele agenda met Informatie Dagen terug op onze website. Uiteraard is het ook mogelijk dat u ons andere voorlichtingsalternatieven voorlegt, zodat we in overleg kunnen kijken of dit mogelijk is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de kosteloze aanvraag van meerdere brochures, posters of wellicht heeft u zelf ook nog een aanreikend idee waarin wij u tegemoet kunnen komen. U kunt hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲