You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Schrijf je in voor vrijwilligerswerk in het buitenland

Nu inschrijven

Wanneer je weet in welk land jij graag vrijwilligerswerk of een stage wilt gaan doen en binnen welk project jij je in wilt zetten, is het tijd om je in te schrijven. Je kunt je op elk gewenst moment inschrijven, dat kan maanden van tevoren zijn maar door ons eigen personeel ter plaatse hebben wij ook mensen binnen een week op een project kunnen plaatsen.

We hebben enkele tips voor je aanmelding op een rijtje gezet, om te zorgen dat alles soepel verloopt. Mocht je toch vragen hebben terwijl je het inschrijfformulier invult, neem dan contact met ons op.

Direct naar het inschrijfformulier

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn over de kosten van jouw project, kijk dan op de prijzenpagina.

Aanbetaling

Bij jouw inschrijving vragen we je een aanbetaling te doen van €295. Dit zijn geen extra kosten, maar dit wordt van de totale deelnamekosten afgetrokken. Je krijgt meteen bevestiging van jouw aanmelding per email. Pas na de verwerking van jouw aanbetaling is jouw aanmelding definitief en nemen we deze in behandeling.

Verblijfsduur berekenen

Je verblijfsduur gaat in op de dag dat je vertrekt vanuit huis en eindigt wanneer je weer thuis bent aangekomen. Elke week duurt 7 dagen, dus vertrek je op een maandag dan kom je op een zondag thuis. Tijdens deze periode is onze verzekering actief en ben je dus van begin tot eind, inclusief je vluchten, goed verzekerd. Wil je graag je volledige aantal weken op je project doorbrengen, dan kun je er voor kiezen om je voor de dagen dat je van en naar je bestemming reist apart te verzekeren.

Wanneer je verblijfsduur afwijkt van het standaard aantal weken, dan wordt er per extra dag het equivalent van $50 gerekend (in geval van Natuurbehoud in Thailand, Cambodja, Fiji en Belize en bij Dierenverzorging in China is het $100). Dit bedrag dekt de kosten voor jouw verblijf, maaltijden, verzekering en de lokale begeleiding tijdens deze extra dagen.

Wat gebeurt er na jouw aanmelding

We zullen jou binnen 10 werkdagen formeel accepteren op jouw gekozen project en startdata. Onze collega’s gaan dit bekijken en indien er bijzonderheden zijn omtrent jou gekozen project of startdatum, zullen ze eerst contact me je opnemen, voor je wordt geaccepteerd. Wacht daarom altijd met het boeken van jouw vluchten, tot je officieel bevestiging hebt gehad van onze buitenlandse collega’s.

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲