You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Afspraak op kantoor

Wil je graag persoonlijk bij ons langskomen om jouw reisplan en mogelijkheden door te spreken, maak dan een afspraak op ons kantoor in Dordrecht. Voor het maken van een afspraak kun je het onderstaande contactformulier invullen, een mail sturen naar info@projects-abroad.nl of bellen naar 049-7799909

Een afspraak kan ingepland worden van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. De aanvraag moet wel minimaal 1 werkdag van te voren bij ons zijn ingediend.

Voorafgaand aan het gesprek ontvangen we graag jouw reisplan met maximaal 3 voorkeursprojecten en -bestemmingen en de vragen/onderwerpen die jij graag wilt bespreken, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden en jij weer met de gewenste informatie naar huis gaat.

Zit je nog in de beginfase van jouw oriƫntatie dan kun je het beste eerst een keer een informatiedag bezoeken, om een algemene indruk te krijgen van de organisatie en alle mogelijkheden.

Adresgegevens

Het kantoor van Projects Abroad is gevestigd in wijnstraat 237, 3311 BV in Dordrecht (Nederland) in het gebouw van de Wereldwaag. De afspraak is definitief zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen met de datum, tijd en de routebeschrijving.

Inplannen kantoorafspraak

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen
 

Vertel ons welk project en bestemming je het meest interesseert.


Bestemming

Project

De door jou ingevulde gegevens worden enkel gebruikt om je goed te kunnen adviseren tijdens de afspraak. Gegevens worden niet uitgegeven aan derden. Lees hier meer over ons Privacy Beleid.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲