You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Missie en Waarden van Projects Abroad

Onze Missie

Missie en visie Projects Abroad

Onze missie is het aanmoedigen van mensen, jong en oud, om als vrijwilliger deel te nemen aan waardevolle projecten in ontwikkelingslanden. We verwachten dat dit soort vrijwilligerswerk gaande de weg de norm zal worden. Doordat meer en meer mensen zich bij ons aansluiten, willen we een internationale gemeenschap creëren, met een passie om te helpen, te leren, te begrijpen, te inspireren en geïnspireerd te worden.

Onze Waarden

CONTRIBUTION: Wij geloven in helpen, waar hulp nodig is, zelfs in verafgelegen gebieden. Of het nu gaat om een individu, een organisatie, een natuur project of een complete gemeenschap, wij bieden zo effectief mogelijk hulp aan, waar dit nodig is, met de middelen en mogelijkheden die we hebben.

COMPANY: Wij geloven dat een sociale onderneming de meest efficiënte manier is om mensen en middelen te organiseren voor onze activiteiten. Het zorgt voor de bundeling van middelen en de spreiding van risico's, en het stimuleert innovatie.

COMMUNITY: Wij geloven dat onze collega’s, onze vrijwilligers en onze partners, die samen onze internationale gemeenschap vormen, ons succes bepalen. We onderkennen dat elk individu een unieke bijdrage kan leveren en we vinden dat we dit moeten blijven stimuleren.

CULTURE: Wij geloven in de kracht van cultuuruitwisseling tussen mensen uit verschillende gemeenschappen. Deze uitwisseling helpt een wereld te creëren met een groter wederzijds respect en begrip.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲