You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Wereldwijd nieuws

Projects Abroad is als organisatie altijd in beweging. Van het uitbreiden van onze ruim 140 verschillende vrijwilligersprojecten tot aanbieden van nieuwe wereldwijde bestemmingen. Ben jij benieuwd naar al het nieuws hierover? Lees dan onze wereldwijde nieuwsberichten om van de laatste nieuwtjes op de hoogte te zijn!

Nieuws uit 2015


2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004

15/12/2015
Projects Abroad helpt de verspreiding van dengue in de Filippijnen te voorkomen

Dengue, ook wel knokkelkoorts genoemd, is een tropische ziekte die door muggen wordt overgedragen en een groot probleem is in de Filippijnen, bij zowel kinderen als volwassenen.

27/10/2015
Projects Abroad en ADI geven met succes circusdieren een nieuwe thuis in Taricaya

Projects Abroad Peru en Animal Defenders International (ADI) hebben met succes geredde circusdieren herplaatst in het Taricaya Ecological Reserve.

16/10/2015
Vrijwilligers dragen bij aan het behoud van de natuur door een strand schoonmaakactie in Sri Lanka

Projects Abroad lesgeef, sociale zorg en gezonheidszorg vrijwilligers maken het strand schoon in het kader van de ‘National Coastal Cleaning Programme’ in Sri Lanka.

07/10/2015
Journalistiek vrijwilligers beginnen een outreach project in Vredelus House, Kaapstad

Projects Abroad Journalistiek vrijwilligers beginnen een outreach project met workshops over journalistiek voor de meisjes van Vredelus House in Kaapstad.

11/09/2015
Projects Abroad lesgeef vrijwilligers lanceren een zomerkamp project in Nepal

The Deepmala Club is een initiatief opgezet door twee vrijwilligers uit Denemarken en Groot Brittannië, die het uiterste haalden uit hun tijd bij het lesgeef project in Nepal. Door hun goede samenwerking en toewijding voor het project, zijn zij een mooi voorbeeld voor toekomstige vrijwilligers.

21/08/2015
Projects Abroad start samenwerking met Animal Defenders International

Met veel enthousiasme gaat Projects Abroad de samenwerking aan met Animal Defenders International (ADI), om verschillende dieren op te vangen op ons Natuurbehoud & Milieu project in Peru, die zijn gered van een leven vol mishandeling bij het circus.

13/08/2015
Vrijwilligers maken grote stappen op het vrijlatingsproject met Peruaanse slingerapen

Natuurbehoud vrijwilligers in Peru hebben onlangs weer een belangrijke vooruitgang geboekt in het hart van het Amazone regenwoud, met de herintroductie van de slingeraap (Ateles chamek) in het wild. Gevestigd in het Taricaya Ecologisch Reservaat, hebben Projects Abroad vrijwilligers de taak om één van de meest diverse ecosystemen ter wereld te beschermen en te behouden.

13/08/2015
Projects Abroad blijft ethisch natuurbehoudsvrijwilligerswerk ondersteunen

Als één van de grootste vrijwilligersorganisaties van de wereld, en hiermee een toonaangevende leider in de industrie, erkend Projects Abroad dat dierenmishandeling voort kan komen uit toerisme. Voorbeelden hiervan zijn olifantenritjes en foto mogelijkheden & ontmoetingen met wilde dieren.

06/08/2015
Vrijwilligers zorgen voor doorbraak met ontdekking van nieuwe vogelsoort in Peru

De vrijwilligers en medewerkers op het Natuurbehoud & Milieu project van Projects Abroad hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontdekking van een nieuwe vogelsoort op het Taricaya Ecologisch Reservaat in Peru. Deze bijzondere ontdekking is eind mei vastgesteld door ornithologie experts.

27/07/2015
Fysiotherapie vrijwilliger helpt bij rugby wedstrijd in Samoa

Fysiotherapie vrijwilliger in Samoa wordt door de Rugby Unie in Samoa gevraagd om te werken voor het medische team tijdens een historische rugby wedstrijd.

07/07/2015
Vrijwilligers implementeren afval-management systeem in Costa Rica

Vrijwilligers van Projects Abroad in Costa Rica introduceren een efficiënt en goedkoop systeem om met afval om te gaan en om methaangas te produceren in Barra Honda National Park.

02/07/2015
Kleding merk in samenwerking met Ghanese gemeenschap

Na zijn vrijwilligerswerk in Ghana lanceerde William Wubben het kledingmerk, Akwan2fo, in samenwerking met Ghanese kledingmakers.

23/06/2015
Projects Abroad maakt vooruitgang met Wederopbouw project

Projects Abroad start Wederopbouw project in Nepal en helpt bij de opbouw van scholen, toilette en huizen na de aardebeving in 2015.

17/06/2015
Projects Abroad Jamaica lanceert operatie SHARE

Projects Abroad lanceert een nieuwe campagne , operatie SHARE, die gericht is op het creëren van bewustwording en om voor de daklozen in Jamaica te zorgen.

04/05/2015
Wederopbouw project Nepal update

Het Wederopbouw project zal starten op 1 juni in de Kathmandu vallei. Vrijwilligers kunnen helpen in landelijke gebieden en in de buitenwijken rondom de stad. Er zullen geen werkzaamheden plaatsvinden in de stad zelf, aangezien de stabiliteit van vele gebouwen nog steeds onzeker is. Dit project zal zich uitbreiden naar andere locaties zodra het werk is afgerond en de deelname stijgt.

28/04/2015
Wederopbouw project in Nepal start op 1 juni

Nepal heeft dringend vrijwilligers nodig. Wanneer de directe noodhulp gebeurd is, zal het Projects Abroad wederopbouw project in Nepal van start gaan. Dit project zal beginnen op 1 juni.

25/03/2015
BirdLife Botswana publiceert hun jaarlijks rapport met dank aan onze Natuurbehoud vrijwilligers

Projects Abroad vrijwilligers hebben op het natuurbehoud project, op de grens van Zuid-Afrika en Botswana, met trots bijgedragen aan het jaarlijkse Bird Population Monitoring Programme Count Report.

09/03/2015
Nieuw Microkrediet project in Cambodja

Naar aanleiding van hun positieve ervaring op het Mikrokrediet project van Projects Abroad in Senegal, hebben de vrijwilligers Helge en Kina een belangrijke rol gespeeld bij het oprichten van een spannend nieuw microkrediet initiatief in samenwerking met Khemara, een erkende NGO in Cambodja.

08/01/2015
Haaienbeschermingsproject in Fiji viert 1ste verjaardag!

“Dit is een geweldige mijlpaal voor ons en we zijn zo trots op wat we allemaal hebben bereikt in een jaar tijd, “ zegt Natuurbehoud Director Ingrid Sprake. “Het werk en het onderzoek dat we hier doen helpt internationale haaien onderzoekers bij hun studies en zal uiteindelijk overheden kunnen informeren, wat zal leiden tot een beter behoud van haaien.

07/01/2015
Terugblik op onze groepsreizen in 2014

Het nieuwe jaar is aangebroken en daarom willen we toch even de tijd nemen om terug te blikken op het werk dat onze vrijwilligers afgelopen jaar op de groepsreizen hebben bereikt. Meer dan 300 studenten hebben deelgenomen aan een van onze groepsreizen die plaatsvonden in 15 verschillende landen.

05/01/2015
Update over het wederopbouw project in de Filippijnen

Vorige maand was het net een jaar geleden dat Tyfoon Haiyan over de Filippijnen raasde. Het werd gemeten als de sterkste tyfoon in de geschiedenis en koste het leven aan meer dan zes duizend mensen, veegde volledige dorpen, scholen en huizen van de kaart en vernietigde naar schatting 80% van alle gebouwen op zijn pad. 

Jongerenreizen Campaign 2018

Volg de RSS feed

Projects Abroad News Feed

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲