You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Projects Abroad valt in de prijzen

Collega Anna bij de uitreiking Global Youth Travel Awards

Projects Abroad heeft dit jaar de felbegeerde Extraordinary Experience Award ontvangen tijdens de Global Youth Travel Awards.

“Deze award is een absolute eer en toont aan wat voor uitstekend werk er wordt geleverd in het buitenland,” zegt Anna McCarthy, director van Projects Abroad Ierland. “Deze award dient ervoor om onze uitstekende service aan te tonen die wij bieden om jongeren een betekenisvolle reiservaring te geven. We voelen ons heel vereerd met deze prestatie.”

De Global Youth Travel Awards zijn het hoogtepunt van een vierdaagse conferentie, gehouden door de World Youth Student and Educational Travel Confederation (WYSE), een internationale reisorganisatie gesteund door UNESCO, met meer dan 500 leden over de hele wereld. Deze awards worden uitgereikt aan diegenen die uitstekend werk leveren op gebied van onderwijs en reizen.

“Het niveau van de nominaties dit jaar, verdeeld over 12 award categorieen, was werkelijk uitstekend. Aangezien jongerenreizen het snelst groeiende onderdeel is van de toeristische sector, is het belangrijk om het rijke talent en innovatie te erkennen van de bedrijven alsook van individuen die deze groei mogelijk maken,” zegt David Chapman, algemeen directeur van WYSE.

De award wordt uitgereikt als erkenning van een bijzondere reiservaring. In geval van Projects Abroad was dit de ervaring van de Dunshaughlin schoolgroep in Ierland, die twee weken vrijwilligerswerk hebben gedaan op community projecten in Ghana. Tijdens hun reis hebben ze geholpen bij de verzorging van kinderen in een weeshuis en werkten ze mee op een gemeenschapsboerderij (meer over hun ervaring vind je in deze video). “De genomineerden werden beoordeeld op hun inspiratie, originaliteit en betrokkenheid met de cultuur die zij bezochten. Dus voor ons bij Projects Abroad is het een bevestiging van het uitstekende werk dat de studenten van Dunshaughlin hebben geleverd evenals het werk dat wordt verricht binnen onze 29 bestemmingen,” zegt McCarthy.

Voor meer informative over deze award, neem een kijkje op: http://www.wysetc.org/2014/09/27/leading-players-in-the-youth-travel-industry-celebrated-at-global-youth-travel-awards-2014-ceremony/

Terug naar Nieuws

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲