You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Werken bij Projects Abroad

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een organisatie met een internationaal karakter? Om onze ruim 10.000 vrijwilligers op jaarbasis goed te begeleiden, zien wij altijd uit naar nieuwe collega’s. Projects Abroad Nederland biedt jou, op onze vacaturesite, zowel de Nederlandse als de buitenlandse vacatures aan.

Werken voor Projects Abroad wereldwijd

Vacatures bij Projects Abroad Nederland

Momenteel zijn er geen vacatures voor het kantoor in Nederland.

Stageplekken in ons kantoor in Nederland

Projects Abroad werkt graag het gehele jaar door met stagiairs (m/v) die werkzaamheden uit willen voeren op het gebied van Marketing, Sales & Administratie.

Stagiair Marketing & Communicatie

Ben jij bezig met de opleiding marketing & communicatie, vrijetijdsmanagement of een andere gerelateerde opleiding? Ben je op zoek naar een brede stage waarin je veel praktische ervaring op kunt doen? Lijkt het je leuk om in een internationaal bedrijf te werken waarin vrijwilligerswerk in het buitenland centraal staat? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) op het gebied van marketing & communicatie. De stage zal uitgevoerd worden op het Nederlandse kantoor gevestigd te Dordrecht.

We roepen zowel MBO als HBO studenten op om te solliciteren, mits gemotiveerd en bereid zich 100% in te zetten. 

Beschrijving van de organisatie:

Projects Abroad organiseert sinds 1992 vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden. Inmiddels hebben meer dan 60.000 internationale vrijwilligers hun steentje bijgedragen. In 2005 is het kantoor in Dordrecht geopend. Daar vertegenwoordigt het team op Nederlandse bodem de organisatie met een internationaal karakter. Inmiddels bestaat het team uit vijf enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om zowel de Nederlandse als Belgische vrijwilligers een bijzonder avontuur te laten beleven.

Taken zouden kunnen bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Elektronische leeromgevingen van middelbaar en hoger onderwijs in kaart brengen
 • Website teksten schrijven over vrijwilligerswerk in het buitenland
 • Vertalen van o.a. nieuwsartikelen van het Engels naar Nederlands
 • Verbeteringen aanbrengen binnen Search Engine Optimalisation
 • Mailings uitzenden naar contactpersonen binnen middelbaar en hoger onderwijs
 • Helpen bij de voorbereidingen van beurzen en informatiedagen
 • Logistieke werkzaamheden tijdens beurzen en informatiedagen
 • Voorbereiden en bijwonen kantoorafspraken 
 • Verwerken van enquête resultaten
 • Helpen met het onderhouden van contact met oud-vrijwilligers
 • Versturen van brochures
 • Jouw eigen inbreng is ook welkom

Functie eisen:

 • Jij volgt een MBO of HBO opleiding die gerelateerd is aan marketing & communicatie
 • Jij bent minimaal 3 maanden beschikbaar
 • Je bent in het bezit van een eigen laptop
 • Enige kennis van SEO (Search Engine Optimalisation) is een pré
 • Je bent communicatief vaardig en ondernemend
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bent flexibel en creatief
 • Je bent in het bezit van een OV jaarkaart en bereid dagelijks naar Dordrecht af te reizen

Wij bieden jou een uitdagende stage in een dynamisch en internationaal bedrijf. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en maakt deel uit van een klein, ambitieus team.

Overig:
Stageperiode: minimaal 3 maanden
Stagevergoeding: in overleg en afhankelijk van je beschikbaarheid

Geïnteresseerd?
Herken je jezelf in bovenstaande? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en CV (liefst voorzien van pasfoto) naar Claartje van Wayenburg per email: info@projects-abroad.nl of per post: Wijnstraat 237, 3311 BV Dordrecht.

Vacatures in het buitenland

Wij vinden het enorm belangrijk dat onze vrijwilligers in goede omstandigheden leven tijdens hun tijd met ons in het buitenland. Onze medewerkers ter plaatse zijn er daarom om onze vrijwilligers de ervaring van hun leven aan te bieden.

In elk van onze bestemmingen hebben wij dus lokale medewerkers en door de jaren heen zijn we begonnen met het werven van aanvullende medewerkers uit Europa, Noord Amerika en Japan om onze lokale teams te versterken. De steun en assistentie die wij bieden aan onze vrijwilligers zijn belangrijk voor het succes van de organisatie.

Onze wereldwijde medewerkers vervullen een hoop verschillende rollen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een project manager, deze neemt de leiding over bijvoorbeeld een lesgeef project. Een Volunteer Advisor, om de vrijwilligers up to date te houden voordat zij aankomen in de plaats van bestemming en een volunteer coordinator, die de vrijwilligers ondersteunt tijdens hun verblijf in het buitenland.

Huidige vacatures in het buitenland:

Sollicitaties lopen via ons hoofdkantoor in Engeland en je kunt je CV en motivatiebrief via de link onderaan de vacature indienen. Het is niet mogelijk om per email te solliciteren. Als je niet geselecteerd wordt, krijg je geen bericht.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲