High school students stand outside a local lawfirm on their Law and Business internship in China

Groepsreis business en recht in China voor jongeren

Woon in Shanghai met andere jongeren en doe werkervaring op bij advocatenkantoren en lokale bedrijven

In een oogopslag

Sluit je aan bij onze Rechten en Business stage voor jongeren in China en leer direct van professionals op advocatenkantoren en bedrijven. Tijdens deze jongerenreis naar China krijg je inzicht in de werking van het bedrijfsleven en ervaar je hoe het is om in een ander land te leven. Dit is een spannende manier om werkervaring aan je cv toe te voegen en zou nuttig kunnen zijn voor je toekomstige carrière.

 

Tijdens je stage zul je een heleboel praktijkwerk te doen hebben. Je doet juridische casestudies, bezoekt rechtbanken en ontvangt business opdrachten. Dit zal je helpen om te ervaren hoe het dagelijkse leven van een advocaat of business professional eruitziet.

 

Je zit in Shanghaid, een stad die bekend is om de wolkenkrabbers en business-district, en verblijft in gedeelde accommodatie met jongeren van je eigen leeftijd. Projects Abroad medewerkers zullen de hele tijd aanwezig zijn om toezicht te houden en je te begeleiden.

Startdata: 

Vaste data tijdens schoolvakanties

Zie data

Minimumduur: 

Twee Weken

Benodigdheden: 

Dit project is geschikt voor jongeren tussen 15 en 18 jaar oud


Is een business en rechten jongerenreis in China geschikt voor mij?

Deze stage is perfect voor avontuurlijke jongeren die graag professionele werkervaring in rechten en business aan hun cv's willen toevoegen. Daarbij zul je ook ervaren hoe het is om te wonen en werken in een snel ontwikkelend land en zul je jongeren van je eigen leeftijd van over de hele wereld ontmoeten.

 

Als je overweegt om rechten of business te studeren, dan is deze stage een geweldige kans om te verkennen hoe dat er in de praktijk uitziet. Met dit soort werkervaring op je cv zal je universiteitsaanmelding opvallen en deze ervaring zal je ook interessante gesprekspunten bieden voor in sollicitatiegesprekken.

 

Je hebt geen kwalificaties of ervaring nodig om mee te doen. Wij leren je alles wat je moet weten en je zult alle steun en begeleiding krijgen die je nodig hebt. Je hoeft alleen een positieve instelling en verlangen om te leren met je mee te brengen!

 

Deze Jongerenreis in China vindt plaats gedurende vaste data in de zomer. We bieden extra steun vanuit onze medewerkers, dus je zult veilig zijn en de hele tijd genoeg begeleiding ontvangen. Wanneer je niet aan het werk bent organiseren we sociale en culturele activiteiten voor je groep om jullie bezig te houden. Je zult ook met onze medewerkers op een weekenduitje gaan.

Business professionals working for a company in China involve teenage Projects Abroad interns in a meeting.

Wat ga ik op deze stage doen?

Je brengt twee weken door in Shanghai met jongeren van je eigen leeftijd, waarbij je werkt in lokale advocatenkantoren en bedrijven. Dit is een aantal van de dingen die je gaat doen:

 

  • Ontmoet en loop mee met advocaten en professionals uit het bedrijfsleven
  • Woon presentaties bij en ontvang opdrachten
  • Verken Shanghai met stagiairs van over de hele wereld

In je werk houd je je bezig met:

 

Ontmoet en loop mee met advocaten en professionals uit het bedrijfsleven

 

Je leert van en loopt mee met kundige advocaten en professionals uit het bedrijfsleven. Ze zullen persoonlijke verhalen en tips met je delen, zodat je kunt besluiten of dit een carrière is die je wilt nastreven. Ze zullen ook je vragen beantwoorden, dus we raden je aan om aantekeningen te maken zodat je alles onthoudt wat je van hen leert!

 

Woon presentaties bij en ontvang opdrachten

 

Je zult interessante en informatieve presentaties bijwonen die gegeven worden door professionals uit de sector. Deze zijn vormgegeven om je een breed overzicht van en dieper inzicht in de praktijk van rechten en business in China te geven. Je zult je bezighouden met onderwerpen zoals handel- en bedrijfsrecht.

 

Je zult ook verschillende opdrachten krijgen, waaronder:

 

  • Het doen van casestudies
  • Documenten proeflezen
  • Vergelijkingen maken tussen het Chinese rechtssysteem en andere rechtssystemen

 

 

Verken Shanghai met stagiairs van over de hele wereld

 

In het weekend organiseren onze medewerkers een leuk toeristisch uitje voor jou en de andere jongeren. Zo ga je bijvoorbeeld de Yuyuan Garden en de Chenghuang tempel bezoeken. Ook zul je enkele woorden Chinees leren, ga je dumplings maken en volg je een kalligrafie cursus. Medewerkers van Projects Abroad zorgen ervoor dat je nooit alleen bent op dit uitje of tijdens de sociale en culturele activiteiten die we doordeweeks organiseren.


Waar in China ga ik werken?

Shanghai

Met de iconische skyline van deze stad en de eindeloze bezienswaardigheden en entertainment is het niet moeilijk om te geloven dat Shanghai een van de dichtbevolkte steden is in de wereld. Met meer dan 24 miljoen inwoners is er een constante drukte in het stadscentrum en tussen de wolkenkrabbers door.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze China Aankomstprocedure pagina terugvinden.


Doelen en impact van deze Rechten en Business stage voor jongeren in China

Het doel van deze stage is om jou de kans te geven praktische werkervaring op te doen in Rechten en Business. Dit is een alternatieve en spannende manier om je cv een boost te geven en zal je ook helpen om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Je zult beter worden in communicatie en aantonen dat je flexibel bent.


We geven je dieper inzicht in het Chinese rechtssysteem, met aandacht voor bedrijfs- en handelsrecht. Je werkt bij bedrijven en ontdekt uit eerste hand hoe het dagelijkse leven van een business professional eruitziet.


Sluit je aan bij deze Rechten en Business stage voor jongeren in China en doe ervaring op om je carrière in een van deze sectoren een geweldige start te geven.

A workshop held during our Law and Business internship for teenagers in China

Onze impact

Elk jaar helpen duizenden jongeren en stagiaires om een verschil te maken over de hele wereld. Tijdens hun ervaring in het buitenland dragen ze bij tot de duurzame doelstellingen die we elk jaar vooropstellen, met de bedoeling om een duurzame impact te maken op de gemeenschappen.


Om alle verwezenlijkingen te verzamelen, ontwikkelen we elk jaar een Jongerenreizen Impact Report. Lees meer over alle projecten en hun impact in het afgelopen jaar.


Maaltijden en accommodatie

Je gaat accommodatie delen met andere Projects Abroad vrijwilligers en stagiaires in Shanghai. Op deze manier leer je de andere vrijwilligers en stagiaires beter kennen, kun je ervaringen uitwisselen, en samen de omgeving verkennen in je vrije tijd.

 

Tijdens onze Jongerenreizen proberen we ervoor te zorgen dat je een kamer deelt met minstens een andere vrijwilliger of stagiaire van hetzelfde geslacht en leeftijd. Jouw kamer is bescheiden maar comfortabel, proper en veilig.

 

De kostprijs van het project is inclusief drie maaltijden per dag.

 

Lees meer over onze accommodatie.


Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Bij jouw inschrijving vragen we een aanbetaling te doen van slechts €295, wat wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Wil je graag meer dan een project doen? Bel ons dan op 049 7799909 en we kijken graag of een korting mogelijk is.

Kies een duur en startdatum om verder te gaan

Neem contact met ons op

'

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze partners