While learning Mandarin in China, students use free time to explore local attractions like a Buddhist temple.

Taalcursus Mandarijn in China

Leer Mandarijn van een professionele leraar in het moderne Shanghai of traditionele Chengdu

In een oogopslag

Doe een taalcursus Mandarijn in China en oefen je spreekvaardigheid met de lokale bevolking. De beste manier om Mandarijn te leren spreken is om in China te verblijven, omdat het je tegelijk een beter inzicht geeft in de cultuur. Je gaat les volgen met een ervaren leraar. Je kunt voltijds een taalcursus Mandarijn doen of de cursus combineren met een van onze andere projecten.


Het beheersen van Mandarijn is een waardevolle vaardigheid in de wereld van vandaag. De Chinese economie groeit snel en hun invloed op de bedrijfswereld is steeds belangrijker. Daarom kan Mandarijn belangrijk zijn voor jouw toekomstige carrière. Deze taalcursus is interessant als je een waardevolle stage of vrijwilligersproject wilt doen bij ons of door China wilt reizen na de taalcursus.


Je gaat een appartement delen met de andere vrijwilligers in het centrum van de stad. Er valt zoveel te bezichtigen, te proeven en bij te leren! Het is de ideale gelegenheid om je Mandarijnse taalvaardigheid te oefenen in de praktijk!

Startdata: 

Flexibele data

Zie data

Minimumduur: 

Een Week

Benodigdheden: 

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan deelnemen


Is een taalcursus Mandarijn geschikt voor mij?

Deze taalcursus Mandarijn in China is geschikt voor iedereen die een nieuwe taal wilt leren door het dagelijks te oefenen in de praktijk met de lokale bevolking.


Mandarijn leren in China is waardevol als je carriere wilt in de bedrijfsindustrie of internationale relaties. Heb je een passie voor talen of je wilt doorheen China reizen, dan is het ook interessant om deze taal aan te leren. Wil je stage of vrijwilligerswerk doen in China dan is het van belang om enkele basiszinnen te weten voor je van start gaat op het project.


Je gaat les volgen van een ervaren leraar. Deze lessen worden aangepast aan jouw niveau, of je nu een beginner bent of een bepaalde basiskennis Mandarijn hebt.


Je kunt een taalcursus Mandarijn in China voltijds doen of combineren met een van onze projecten. Je kunt Mandarijnse les volgen voor 5 uur, 14 uur of 30 uur.


Deze taalcursus is het hele jaar door beschikbaar dus je kunt op elk moment deelnemen vanaf een minimumduur van een week. Hoe langer je blijft, hoe meer je ook gaat bijleren.

While learning Mandarin in China, students use free time to explore by cycling around the city.

Wat ga ik doen tijdens de taalcursus Mandarijn in China?

Je wordt betrokken bij verschillende activiteiten afhankelijk wat je kiest. Je kunt de volgende taken uitvoeren:


  • Leer Mandarijn van een ervaren leraar in een onderwijscentrum
  • Ontdek de Chinese cultuur door te praten met de lokale bevolking en de omgeving te verkennen
  • Help tijdens een stage of vrijwilligersproject in combinatie met de taalcursus

Je kunt het project onderverdelen in de volgende categorieën:


Leer Mandarijn


Je gaat les Mandarijn krijgen van ervaren leraren. De lessen worden aangepast naar jouw niveau. Je kunt de leraar vragen om de focus te leggen op bepaalde onderwerpen of je bijvoorbeeld te helpen met de uitspraak.


Je kunt al je tijd in China doorbrengen met het leren van Mandarijn of je kunt het combineren met een van onze projecten. Doe je de voltijdse taalcursus dan volg je 15 uur per week. De aanvullende cursussen kun je volgen voor 5, 14 of 30 uur lessen.


Verken China


Tijdens je verblijf in China kun je de Mandarijnse taal oefenen met de lokale bevolking. In je vrije tijd kun je met zoveel mensen proberen een gesprek te voeren!


Je kunt bijvoorbeeld je maaltijd bestellen in een Chinees restaurant of een gesprek aangaan met de lokale gids of onderhandelen met een marktkramer!


Help mee op een van onze waardevolle projecten


Je kunt ook een aanvullende cursus volgen als je een stage of vrijwilligersproject gaat doen in China. Je kunt werken in een advocatenkantoor, dokters schaduwen in een regionaal ziekenhuis en nog veel meer.


Deze taal zorgt ervoor dat je gemakkelijker kunt communiceren met Mandarijn sprekenden. Ze zullen ook respecteren dat je moeite hebt gedaan om te proberen communiceren in hun eigen taal.


Waar in China ga ik les volgen?

Shanghai

In Shanghai ga je taalcursus Mandarijn volgen in een taalcentrum.


Met meer dan 25 miljoen inwoners is Shanghai de ideale stad om jouw taalvaardigheid te oefenen. Je kunt oefenen met de lokale handelaars of je eten bestellen in de lokale restaurants.

Luchthaven transport, vluchten en visums

Na aankomst op de voorafbepaalde luchthaven, zal een medewerker van Projects Abroad je persoonlijk opwachten. Meer informatie over de verschillende luchthavens, oriëntatie en visums kun je op onze China Aankomstprocedure pagina terugvinden.


Een typische dag tijdens de taalcursus Mandarijn in China

Het verloop van de dag hangt af van hoe en waar je de taalcursus gaat volgen.


Je gaat les krijgen in het taalcentrum van maandag tot vrijdag, en in het weekend ben je vrij. De uren les die je gaat volgen worden vooraf besproken en bepaald met jouw leraar. Een voltijdse taalcursus is zo’n 15 uur les per week.


In de ochtend deel je het ontbijt met de andere vrijwilligers en stagiaires in het gedeelde appartement. Je kunt samen de trein nemen naar de taalcursus, je kiest zelf of je dit ‘s ochtends of in de middag wilt doen. Afhankelijk van jouw talenkennis kun je de individueel les krijgen of in kleine groepen.


Ben je een complete beginner of heb je al een bepaalde kennis Mandarijns, deze taalcursus in China helpt je met het aanleren van nieuwe taalvaardigheden. In je vrije tijd kun je gesprekken oefenen met de lokale bevolking. Je kunt de taal spreken met een reisgids tijdens het bezichtigen van de omgeving of je kunt eten bestellen in een Chinees restaurant.

After learning Mandarin in China, a student volunteers at a local school, teaching English.

Doel en impact van het project

Het doel van dit project is om je Mandarijn te leren en je de mogelijkheid geven om de taal te oefenen met de lokale bevolking.


Mandarijn is een van de meest gesproken talen in de wereld met meer dan 1,2 miljard moedertaalsprekers. China is een grote speler in de bedrijfswereld dus het spreken van Mandarijn is van grote waarde als je een carrière wilt in de bedrijfsindustrie. Misschien ga je wel werken met Chinese bedrijven!


Je gaat een basiskennis Mandarijn leren, woorden en zinnen samenstellen en oefenen op het voeren van gesprekken samen met de leraar. Wat je gaat leren hangt af van je eigen niveau en interesses. Als je bijvoorbeeld een stage geneeskunde wilt doen in China dan is deze taalcursus heel interessant om bepaalde medische termen in het Mandarijn te leren.


Een nieuwe taal leren is nog gemakkelijker als je omgeven wordt door de moedertaalsprekers. Je hoort de belangrijke accenten en uitspraak van woorden. Als je met hen praat in het Mandarijn ga je ook veel sneller bijleren en is de lokale bevolking bereid om met je praten. Ze helpen je graag met het oefenen van gesprekken zodat je nog meer kunt bijleren.


Verbeter je Mandarijnse vaardigheden en neem deel aan onze aanvullende of voltijdse taalcursus in China.

While learning Mandarin in China, a student also volunteers in local school and coaches sports lessons.

The project runs all year round, you can start on any day, and it’s fully supervised. So all you need to do is decide on some dates, complete our application form with a £195 deposit and we’ll take care of the rest.


Onze impact

Onze projecten zijn opgesteld voor de lange termijn, en er worden elk jaar specifieke doelen vooropgesteld. Elke vrijwilliger en stagiaire helpt met het behalen van deze doelstellingen, hoe lang ze ook helpen op onze projecten.


Elk jaar evalueren we de voortgang in het behalen van de doelstellingen. Daarom hebben we een Global Impact Report opgesteld waar we al onze verwezenlijkingen verzamelen. Kom meer te weten over de impact die onze internationale groep vrijwilligers, stagiaires en staff hebben gemaakt en lees het laatste nieuwe rapport.


Maaltijden en accommodatie

Je gaat accommodatie delen met andere Projects Abroad vrijwilligers en stagiaires in Shanghai. Op deze manier leer je de andere vrijwilligers en stagiaires beter kennen, kun je ervaringen uitwisselen, en samen de omgeving verkennen in je vrije tijd.

 

De accommodatie is veilig, proper en comfortabel. De kostprijs van het project is inclusief drie maaltijden per dag.

 

Lees meer over onze accommodatie.


Weekend en vrijetijdsactiviteiten

China is een land met heel wat te beiden. Tijdens jouw vrijwilligerswerk zijn er voldoende activiteiten die je alleen of met de andere vrijwilligers kunt doen in je vrije tijd.

 

Dit land biedt een sterk contracts aan oud en nieuw, stedelijk en landelijk. Je kunt prachtige wolkenkrabbers vinden in de steden, zoals de Oriental Pearl Tower, terwijl je vlak buiten de stad een serene tuin kunt vinden, de Yuyuan Garden.

 

De stad Shanghai is de moeite waard om te verkennen, net zoals de serene en landelijke gebieden buiten de stad. Bezoek een boeddhistisch klooster of reis doorheen de prachtige landschappen.

 

Een reis naar China betekent dat je ook de Grote Muur kunt bezoeken, de Yangtze rivier en the Terracotta Army.

 

Samen met andere vrijwilligers kun je eropuit gaan en de omgeving verkennen in China.


Veiligheid en ondersteuning

Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. We hebben verschillende procedures opgezet zodat jouw ervaring in het buitenland zorgeloos en veilig verloopt. Onze Projects Abroad staff is 24/7 beschikbaar, zowel door de week als tijdens het weekend, om je te ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat jij je altijd veilig en comfortabel voelt. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan zijn ze altijd beschikbaar om je te helpen.

 

Lees meer over veiligheid en ondersteuning.

Bij jouw inschrijving vragen we een aanbetaling te doen van slechts €295, wat wordt afgetrokken van de totaalprijs.

Wil je graag meer dan een project doen? Bel ons dan op 049 7799909 en we kijken graag of een korting mogelijk is.

Kies een duur en startdatum om verder te gaan

Neem contact met ons op

'

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze partners