You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Maak deel uit van het 45-dagen bouw initiatief in de Filipijnen!

Bouw Initiatief Filippijnen

Ben je bereid om deel uit te maken van ons 45-dagen bouw initiatief in de Filipijnen?

Een fysiotherapie stagiaire werkt samen met een patiënt in het revalidatiecentrum, waar het Projects Abroad project voor een kort verblijf plaatsvindt

Het project is van start gegaan op 3 september 2018, waar vrijwilligers de komende 45 dagen samen gaan werken om ons fysiotherapie-en revalidatiecentrum in het noorden van Cebu uit te breiden.

Sinds het openen van dit centrum in 2016 blijft het aantal patiënten alsmaar groeien. Daarom moet het centrum dringend worden uitgebreid. Dit is het enige fysiotherapie- en revalidatiecentrum in de regio dat gratis therapie aanbiedt. Verschillende mensen met een beperking komen naar dit centrum voor een behandeling. Wat begon als een centrum voor vijf kinderen met hersenverlamming (cerebral palsy) en hydrocephalus (ook wel waterhoofd genoemd), is gegroeid naar meer dan 90 patiënten met verschillende handicaps.

Ons doel is om het centrum verder uit te breiden (met 2m x 6m) waardoor er een extra ruimte ontstaat voor het apparatuur en de behandelingssessies voor de patiënten. Een groter centrum betekent dat onze vrijwilligers in fysio- en ergotherapie nog meer patiënten kunnen behandelen, waardoor ze hun dagelijks functioneren en de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren.

Om dit project te doen slagen, hebben we jouw hulp nodig!

We hebben jouw hulp nodig op het 45-dagen bouw initiatief in de Filipijnen!

Een bouwvakker bereidt het bouwproject van Projects Abroad voor op het bouw initiatief in de Filipijnen

Dit korte bouwproject geeft je de kans om een verschil te maken in het leven van mensen met een handicap. In een korte tijd krijg je de resultaten al te zien.

Afhankelijk van de dag wanneer je start op het project, ga je helpen met de volgende taken:

  • Het mengen van beton
  • Het bouwen en behangen van de muren
  • De deuren plaatsen
  • Het plafond installeren
  • Het verven van de muren en het plafond

Om deel te nemen aan dit bouw initiatief heb je geen ervaring nodig. De lokale bouwvakkers gaan je alles leren om dit project te doen slagen. Je kunt vanaf een week tot de volledige 45 dagen als vrijwilliger deelnemen. Het maakt niet uit hoe lang of hoe kort je je aanmeldt, elk beetje werkhelpt ons dichter bij ons einddoel!

Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden voor dit bouwproject, hoe sneller we ons doel kunnen bereiken. Met jouw hulp kunnen we meer patiënten helpen en een nog grotere impact hebben.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor het bouwproject in de Filipijnen en start begin september of midden oktober 2018!

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲