You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Optie 3: Meerdere vrijwilligersprojecten in meerdere bestemmingen combineren

Om alles van de wereld te zien en meerdere ervaringen op te doen, zowel in culturen als in vrijwilligersprojecten, kun jij bij Projects Abroad ook bestemmingen en projecten combineren.

Voorbeeld:
Lydia, 55 jaar, kiest voor een sabbatical van een jaar. Om tijdens haar vrije jaar een onvergetelijke ervaring op te doen, kiest ze ervoor om meerdere vrijwilligersprojecten en bestemmingen te combineren. Uit de lijst van verschillende types vrijwilligersprojecten op onze website heeft ze vier type vrijwilligersprojecten geselecteerd die haar het meeste aanspreken, namelijk onze sociale projecten, lesgeef projecten, dier en natuurbehoud projecten en archeologische projecten. Na het lezen van de informatie over onze wereldwijde bestemmingen, heeft ze niet één, maar drie droombestemmingen gekozen, namelijk: land 1, land 2 en land 3.

Na volledig van informatie voorzien te zijn besluit Lydia voor een verblijfsduur van 16 weken te kiezen, zodat ze alle tijd heeft om een wereldervaring rijker te worden. Ook hier geldt dat bij combinatie van projecten binnen dezelfde bestemming eerst de prijs voor het aantal weken van het duurste project wordt gerekend en vervolgens de extra weekprijs wordt berekend van het aantal weken van het andere project. Lydia ontvangt tevens 10% korting bij het combineren van meerdere bestemmingen. 

 • Wil jij weten waarom Lydia eigenlijk moet betalen voor vrijwilligerswerk en wat voor totaalpakket Lydia tijdens haar verblijven door Projects Abroad aangeboden krijgt? Klik dan op totaalpakket voor vrijwilligerswerk in het buitenland.
 • Voor ons totaalpakket vragen wij een vast bedrag. In het voorbeeld van Lydia’s verhaal berekenen wij haar bedrag als volgt:
  • Lydia kiest voor een verblijfsduur van 16 weken (4 weken deelname aan een sociaal project in land 1, 4 weken deelname aan een dier en natuurbehoud project en daarnaast 4 weken deelname aan een lesgeef project in land 2 en 4 weken deelname aan een archeologisch project in land 3).
  • Projects Abroad biedt Lydia 10 % korting op het totaalbedrag aan. Lydia kan aan de hand van onze online prijslijst zien welke bedragen wij per project in onze bestemmingen rekenen:
   4 weken een sociaal project in land 1: € 1955
   4 weken een dier en natuurbehoud project in land 2: € 2405
   4 x de extra weekprijs voor een lesgeven in land 2: €   580
   4 weken een archeologisch project in land 3: € 2180
   Totaal: € 7120
   10 % korting op de totaalprijs: € 712
   Eindbedrag: € 6408

   * Deze prijsberekening heeft enkel een voorbeeldfunctie. Bekijk zelf online onze prijzen om vooraf een persoonlijke prijsberekening te maken. Uiteraard ontvang je na aanmelding een factuur van Projects Abroad, zodat je jouw financiële gegevens altijd bij de hand zult hebben.

 • Lydia heeft de keuze om haar tickets naar de 4 landen door Projects Abroad te laten boeken of deze zelf te boeken. Zij kiest ervoor om hier geen omkijken naar te hebben en laat het aan onze organisatie over. Omdat Lydia een vluchtplan voor haar avontuur heeft, maakt hij gebruik van de service van onze Travel afdeling. Het Travel Team van Projects Abroad stuurt haar namelijk een totaalplan met vluchtschema’s en de daarbij horende prijzen toe, die helemaal aangepast zijn op haar avontuur.

Dit is uiteraard slechts één voorbeeld, er zijn vele opties mogelijk. Wil jij jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat taalcursussen en divemaster courses altijd voor de volle prijs berekend worden.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲