You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Optie 1: Meerdere vrijwilligersprojecten in één bestemming combineren

Wanneer je het lastig vind een keuze te maken tussen verschillende vrijwilligersprojecten in één bestemming, dan kun je ervoor kiezen om aan meerdere vrijwilligersprojecten in één land deel te nemen.

Voorbeeld:
Manon, 18 jaar, wil een zinvolle invulling aan haar gap year geven. Uit de lijst van verschillende types vrijwilligersprojecten op onze website, heeft ze twee projecten geselecteerd die haar het meeste aanspreken, namelijk onze sociale projecten en lesgeef projecten. Na het lezen van onze de informatie over onze wereldwijde bestemmingen, blijkt dat haar droombestemming land X is.

Manon is door onze website voorzien van informatie over beide projecten in land X, maar ze blijft twijfelen. Beide projecten spreken haar namelijk erg aan. Om deze reden besluit ze dan ook om voor 8 weken aan een sociaal project deel te nemen en daarop volgend zich 4 weken in te zetten op een lesgeef project.

 • Wil jij weten waarom Manon eigenlijk moet betalen voor vrijwilligerswerk en wat voor totaalpakket zij tijdens haar verblijf door Projects Abroad aangeboden krijgt? Klik dan op totaalpakket voor vrijwilligerswerk in het buitenland.
 • Voor ons totaalpakket vragen wij een vast bedrag. In het voorbeeld van Manon’s verhaal berekenen wij haar bedrag als volgt:
  • Manon kiest voor een verblijfsduur van 12 weken (8 weken deelname aan een sociaal project, 4 weken deelname aan een lesgeef project)
  • Projects Abroad rekent de prijs van het aantal weken van het duurste project plus de extra weekprijs van het andere project en de prijzen worden dus niet bij elkaar opgeteld (met uitzondering van de taalcursussen).

   De prijs voor 8 weken sociaal vrijwilligerswerk in land X bedraagt € 2735,- en de extra weekprijs voor 4 weken lesgeven bedraagt 4x € 195,-. Manon betaalt aan Projects Abroad dus € 3515,-.

   * Deze prijsberekening heeft enkel een voorbeeldfunctie. Bekijk zelf online onze prijzen om vooraf een persoonlijke prijsberekening te maken. Uiteraard ontvang je na aanmelding een factuur van Projects Abroad, zodat je jouw financiële gegevens altijd bij de hand zult hebben.

 • Manon heeft de keuze om haar ticket naar land X door Projects Abroad te laten boeken of deze zelf te boeken. Zij kiest ervoor om hier geen omkijken naar te hebben en laat het aan onze organisatie over. Lees hier meer over het regelen van de vluchten en tickets.

Dit is uiteraard slechts één voorbeeld, er zijn vele opties mogelijk. Kom je er toch zelf niet uit na het lezen van bovenstaand voorbeeld en wil jij jouw mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat taalcursussen en divemaster courses altijd voor de volle prijs berekend worden.

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲